تماس تلفنی با دکتر کیانی
عضویت در کانال تلگرام دکتر کیانی
  • دلیل خارج شدن مایعی شفاف شبیه منی بدونه تحریک چیه و ایا ایجاد مشکل میکنه

    ( اين سوال در 5 روز و 9 ساعت و 12 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 10 ساعت و 57 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    معمولا ناشى از تحريك جنسى است و بيمارى نيست
  • سلام وقت بخیر یکی از رگ های الت در حد ۱ سانت کنار سمت راست روی تنه قبل سر آلت متورم شده و این موضوع یکدفعه هنگام نعوظ بوجود امد با شلی و سفتی الت کم یا زیاد می شود ولی از بین نمیرود و سه روز است که بوجود امده و هیچگونه درد یا ناراحتی ندارد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    ( اين سوال در 5 روز و 12 ساعت و 4 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 10 ساعت و 55 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    لطفا سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات و كالر داپلر اسكروتوم ،الت، ، اسپرموگرام ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد.
  • سلام جای بخیه های ختنه از زمان کودکیم برجستگی هایی داره که ظاهر خوبی نداره میخواستم بپرسم با لیزر توو چند جلسه میشه ظاهر اون ناحیه رو زیبا کرد? بعد لیزر دوباره نیاز به بخیه داره? تشکر

    ( اين سوال در 5 روز و 14 ساعت و 48 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    معمولا در يك جلسه
  • سلام دكتر روي الان يه. جوش سفيد در اومده بود الان. زياد شدن دليلش جي ميتونه باشه

    ( اين سوال در 6 روز و 2 ساعت و 7 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اينها بيمارى نيست نگران نباشيد
  • با سلام به پیوست شرح سی تی اسکن کلیه به حضورتان ارسال می شود . متخصص مجاری ادراری کرمانشاه نظرشون تخلیه ی کلیه ی سمت چپ می باشد لطفا نظرتون را بفرمایید آیا نیاز به تخلیه ی کلیه می باشد .

    ( اين سوال در 6 روز و 5 ساعت و 48 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 1 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    متاسفانه براى باز كردن تصوير دچار مشكلم چون بلافاصله هنگ ميكند به ايميلم و يا با سيستم ديگرى برايم ارسال كنيد
  • سلام دکتر جان.بنده حدود 15سال خودا رضایی داشتم الان که قصد ازدواج دارم آلتم سفت نمیشه و بیضه ها کوچک شده اند.آب منی هم خیلی خیلی کم شده.دکتر این مشکلات قابل حل هستند یا نه؟؟امکان برگشت هست یا نه؟؟ ممنونم پاسخ بدید

    ( اين سوال در 6 روز و 5 ساعت و 52 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 8 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    کلیه چیزهاکه در رابطه با خود ارضایی گفته می شود تقریبا غیر واقعی یا از نگاه علمی نیست نه باعث ناباروی و زود انزالی و نه بیماری دیگر خود ارضايى يك مسئله طبيعى و ناشى از سن بلوغ است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك دفاع بدن در برابر غريزه كه گاها غير كنترول است باعث كنترول فرد مى شود و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست هر شب يك قرص موقع خواب كمك كننده است.
  • سلام.اقای دکتر.من چندین دکتر رفتم ولی جواب نگرفتم.نزدیک 7 ساله که من درد در زیر بیضه چپ و پشت ران سمت چپ در حالت عادی دارم و هوا سرد بشه این درد شدیدتر و انگار که رگی که خون به بیضه نمیرسه یا اینکه عصب هست که همیشه سوزش دار ه .این رگ یا عصب به بیضه سمت چپ مرتبط هست و هم نعوظ خوب ندارم و هم زود انزالی دارم.ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایید

    ( اين سوال در 6 روز و 15 ساعت و 48 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 8 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه هاو اندام تحتانی و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است کار را تمام کنید تخليه یا ارام شوید ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه نداشته باشيد و داروهای الفا بولوکر بخصوص نوع a2 کمک کننده است از سرما /یبوست / نگاه داری ادرار بمدت طولانی خوداری نمایید .
  • با عرض سلام و خسته نباشید.راستش دکتر حدود دوسال پیش من درگیر ورزش حرفه ای بودم و به خاطرش مجبور بودم تمرینای سختی رو برای کاهش وزن انجام بدم.اولاش خیلی آهسته از وزنم کاسته میشد اما بعد از مدتی به یکباره بدنم شروع به ضعیف شدن کرد و ۷تا ۸ کیلو خیلی سریع از وزنم کم شد.ازون‌موقع دچار کمبود ویتامین دی شدم.یه مدتی مکمل مصرف کردم و الان تقریبا مقدارش خوبه.اما بعد از اون کاهش وزن کاملا حس میکردم که میل جنسیم‌داره کم میشه و یه مدت افسردگی گرفته بودم و قسمت زیر تخمهای بیضم که فک کنم همون لوله اسپرم بر باشه در حالت نعوظ یه حالتی مثل اینکه رگی چیزی‌داخلش پاره شده باشه اما به لحاظ انزال مشکلی ندارم.ازون موقع خیلی میل جنسیم‌کم شده اصلا بدنم‌خیلی حالت سرد بودن پیدا کرده و هیچ‌ حسی نسبت به جنس مخالف ندارم مگر در تحریک‌زیاد.خواستم اگه میشه راهنماییم‌کنید.ممنون

    ( اين سوال در 7 روز و 3 ساعت و 31 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 8 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    ابتدا گاهش وزن ممكن است ناشى از پركارى تيروييد باشد و برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • سلام خدمت شما من آلت تناسليم در حالت نعوظ ١٠سانتيمتر هست و در سن ١٣سالگي بيماري اوريون گرفتم و وارد بيضه هام شد از يه طرف هم يه ضربه شديد به مقعدم وارد شد ميخواستم ببينم آيا اين مشكلات باعث رشد نكردن آلت من شده؟

    ( اين سوال در 7 روز و 5 ساعت و 15 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 10 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هنوز معیار مشخصی برای اندازه وجود ندارد واندازه ان از 3-10 سانت را نرمال برای باروری و نزدیکی بیان می کنند . و چون واژن خانمها بین 7-10 سانتیمتر است ده سانت تقریبا نرمال است .اندازه الت به مسئله روحى و روانى و باور هر فرد بستگى دارد و كسانى كه احساس مى كنند الت انها كوچك است باعث يك رنج طولانى ، کاهش اتكا به نفس و در نتيجه عدم رضايت از خود و احساس گناه نسبت به همسر يا طرف مقابل پيدا مى كند كه متاسفانه كليه تبليغات ماهواره اى دروغ ، اغواگرانه و بى تاثير و گاها باعث مشكلات بيشتر اين دسته خواهد شد درمان ان تنها جراحى به تنهايى و يا گذاشتن پروتز همراه با بزرگ كردن و كلفت كردن انجام مى شود و متاسفانه هزينه ان زياد است. خوشبختانه بعد از برداشته شدن تحریم این وسائل راحتر با هزینه کمتر در دسترس می باشد .
  • سلام،دکتر عزیز وگرامی لطفا بفرمائید چنانچه به هردلیلی بیضه نوزاد نزول نکرده باشد یا در اوایل نوزادی بیضه صعود بکند وحدود 15 سال بیضه در کانال مغبنی بماند وپایان آورده نشود بیضه باروری خود را از دست میدهد یا نه، ممنون از عنایت شما

    ( اين سوال در 7 روز و 5 ساعت و 44 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 10 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بستكى به محل دارد اگر كوچك شده باشد بله و معمولا در اين حوارد بيضه ديگر بزرك و بارورى كم نميشود نگران نباشيد
  • باعرض سلام و خسته نباشید حضور دکتر محترم شما چه راه حل هایی رو برای افزایش طول الت تناسلی پیشنهاد میکنید؟؟ از کوتاهی الت رنج میبرم ممنون میشم راه حل هایی رو پیشنهاد بدین باتشکر

    ( اين سوال در 7 روز و 8 ساعت و 14 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 11 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    تنها راه جراحی است که می توان با یا بدون کاشت الت انجام داد کاشت معمولا برای افراد دیابتی و یا کسانی که دچار عدم بلند کردن الت که به درمان جواب نمی دهد کاندید است برای بزرک کردن الت به روش کاملا جدید با برش روی الت پس از جدا سازی عصب و حفظ ان و پوشاندن الت با رگ پا یا از پوست داخلی بیضه و یا از مواد ساخته شده سنتتیک و مخاط دهان امکان پذیر است ولی مهمترین عامل برای افزایش طول الت عصبها هستند که معمولا بیش از 40-30در صد اندازه فعلی امکان افزایش نیست زیرا باعث پارگی عصب و اسیب دیدن کل الت خواهد شد. بعد از عمل تا یک ماه از ان نباید استفاده نمود و بعد هم شش ماه روزانه نیمساعت باید واکیوم انجام دهد تا ان بلندی ثابت بماند 5-3 روز بستری و هزینه ان حدودا 15 میلیون تومان است
  • باسلام و تشکر ببخشید آقای دکتر بنده ۵ آذر واریکوسل دوطرفه رو با جراحی باز عمل کردم امروز هم (۱۳ آذر)بخیه هامو برداشتم بخیه ها از داخل زده شده بودند یک طرف نخ بخیه رو بریدن و کشیدن میخواستم بپرسم میخوام جای بخیه هام کلا محو بشه آیا میتوانم از کرم ترمیم کننده جای بخیه استفاده کنم؟چه مارکی و چگونه؟ممنونم ازتون

    ( اين سوال در 7 روز و 11 ساعت و 19 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 12 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بتامتازون سه بار در روز بماليد
  • سلام وخسته نباشید خدمت شما اقای دکتر یک سوال دارم از خدمت شما باتوجه به تحربه شما ایا ممکن است مسئولین ازمایشگاه برای گرفتن نمونه قبل از اینکه سرنگ را وارد دست بیمار کنند به دست خودشان فرو کنند ویا بخورد به دستشان وخراش بردارد وباعث انتقال ویروس ایدز شوند با تشکر از شما

    ( اين سوال در 7 روز و 19 ساعت و 45 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 12 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خير چون همه كسانى كه در اين رشته كار ميكنند قبلا عز نظر سلامتى مورد بررسى قرار گرفته اند نگران نباشيد
  • سلام وعرص ادب خدمت شما رفتم ازمایشگاه نتیجه ازمایشم رابگیرم مسئول ازمایشگاه وقتی نتیجه را دستم. وبه خانه که امدم درپاکت را باز کردم حدود یک ربعی گذشت وروی ناخنم سوخت البته فکرمیکنم به گوشه کاغذ اینجوری شد چون سنجاقی را ندیدم فقط بعدش رد سنجاق را روی کاغذ دیدم حال اگر سنجاق ته گرد به کاغذ بوده ومن متوجه نشده باشم وان سنجاق روی ناخنم را خراش داده باشد به طوریکه خون نیامد فقط خراش خورد ویک ربع تقریبا گذشته بود ایا امکان انتقال ایدز بمن هست؟در کل ایا با یک سنجاق ته گرد ویروس ایدز به کسی منتقل میشود؟ایا بایک خراش ویروس ایدز منتقل میشود ویا باید حتما خون بیاید؟

    ( اين سوال در 7 روز و 19 ساعت و 48 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 14 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    ايدز در هواى ازاد ميميرد و امكان انتقال اگر هم باشد ندارد نگران نباشيد
  • سلام آیا اگر آلت کسی در سن 16 سالگی از انتها شکسته باشد قابل ترمیم است؟ من وقتی آلتم نعوظ پیدا میکند دقیقا از جایی که پوست خارج میشود هم رو به پایین هست و هم آن نقطه ضعیف تر است و آلتم قرص و محکم نمی ایسند.اگر عمل بدون پروتز ممکن است و پاسخ قطعی می دهد هزینه آن چقدر است؟

    ( اين سوال در 8 روز و 4 ساعت و 39 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 15 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين شكستگى نيست اگر بود نعوظ نداشت اين انحراف الت است و جاى نگراني نيستانحراف يا كجى الت اگر امكان دخول باشد بيمارى نيست و نياز به درمان ندارد كه البته بيشتر مردان انحراف به چپ دارند و طبيعى است فقط در مواردى كه امكان دخول نباشد و يا باعث ناراحتى دو طرف شود بايد درمان شود. که درمان ان جراحی است و روش های مختلف وجود دارد در جراحی های جدید معمولا اندازه بزرگتر می شود قبلا با روش پیلینگ باعث اصلاح ولی کوچکی ان می شد . ولی در موارد غیر بیماری و خواسته بیمار انجام جراحی اصلاح انجام و به بیمار باید توضیح داد که این عمل زیبایی است نه درمانی تا حقوق بیمار حفظ شود .
  • سلام دکتر جان خدا قوت من 7ماهه باردار هستم قبلا خیلی راحت به ارگاسم. می رسیدم اما الان تقریبا 40روزه که اصلا به ارگاسم نميرسم و همسرم خیلی از این بابت نگرانه،چیکار باید بکنم?دلیلش چیه?قبلا حتی دوبار پشت سر هم ،هم به ارگاسم می رسیدم ولی حالا نه به همین خاطر میل جنسی همسرم داره کم میشه قبلا خیلی میلش بیشتر بود لطفا در این بابت هم راهنمایی کنید?

    ( اين سوال در 8 روز و 5 ساعت و 6 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 16 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بايد دخول انجام ندهيد و با تحريك ناحيه كليتوريس ارگاسم شويد چون بعلت املگى نگران سقط بعلت دول هستيد در صردتيكه اصلا تاثيرى ندارد مگر اينكه خونريزى داشته و احتمال به سقط زياد باشد
  • سلام آقای دکتر. خسته نباشید سوال اول :حدودا سال ۹۲ بیضه سمت چپم باد کرد رفتم دکتر گفت عفونت کرده‌ . قرص داد بادش خوابید بعدش بیضه از حالت عادی اولش کوچکتر شد. به دکتر گفتم چرا اینطوری شده گفت عوارض عفونته. حالا بیضه سمت چپ کوچکتر از بیضه سمت راسته. به نظر شما برای ازدواج مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید

    ( اين سوال در 8 روز و 7 ساعت و 7 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 22 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    لطفا سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات و كالر داپلر اسكروتوم ، اسپرموگرام ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد.
  • سلام حامد کرمی هستم فرمودید بیام داخل سایت بنده ۵سال پیش ازدواج کردم دوران نامزدی با مشکل انحراف آلت مواجه شدم واختلاف باهمسرم رفتم دنبال درمان پیش دکتر کدیوری زاویه انحنا ۴۵ درجه عمل کردم بهتر شدم ولی اونیکه خودم میخواستم نشد بعد از عمل جراحی بعداز یکسال صاحب فرزند شدم والانم یک ماهه به خاطر یه سری از مشکلات از همسرم جداشدم خواستم ببینم الان که انحنا دارم با دارو خوب میشم یا باید دوباره عمل کنم حقیقتش واسه ازدواج مجدد میترسم که نکنه دوباره به مشکل بخورم تورو خدا راهنماییم کنید چکار کنم تا خوب بشم

    ( اين سوال در 8 روز و 8 ساعت و 45 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 23 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    انحراف يا كجى الت اگر امكان دخول باشد بيمارى نيست و نياز به درمان ندارد كه البته بيشتر مردان انحراف به چپ دارند و طبيعى است فقط در مواردى كه امكان دخول نباشد و يا باعث ناراحتى دو طرف شود بايد درمان شود. که درمان ان جراحی است و روش های مختلف وجود دارد در جراحی های جدید معمولا اندازه بزرگتر می شود قبلا با روش پیلینگ باعث اصلاح ولی کوچکی ان می شد . ولی در موارد غیر بیماری و خواسته بیمار انجام جراحی اصلاح انجام و به بیمار باید توضیح داد که این عمل زیبایی است نه درمانی تا حقوق بیمار حفظ شود .
  • سلام . چندی پیش خدمت دکتر اورولوژی رسیدم برای چکاپ با دست زدن چیزی از واریکوسل احساس نکرد ولی با سونوگرافی واریکوسل خفیف در هر دو سمت مشاهده شد. آزمایش اسپرم دادم 18میلیون در هر میلی لیتر حرکت رو به جلوصفر و مورفولوژی 65 درصد بود من باید عمل کنم یا با دارو حرکت اسپرم ها درست می شود

    ( اين سوال در 8 روز و 12 ساعت و 38 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 24 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    حتما عمل كنيد
  • سلام خسته نباشید دچار زود انزالی هستم میخواستم ببینم چیکار باید بکنم تا بحالت طبیعی برگردم

    ( اين سوال در 8 روز و 13 ساعت و 17 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 11 ساعت و 26 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .

آدرس مطب و تلفن

   تهران-35 متری قیطریه - حدفاصل اتوبان صدر و پارک قیطریه - پلاک 30 - کلینیک نسیم قیطریه - طبقه 3

  22245726

  22692963

    09123722403

   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعات کار مطب

شنبه                    19:00 - 15:00
یکشنبه                19:00 - 15:00
سه شنبه             19:00 - 15:00

مشاوره و طرح سوال

اگر مایل به مشاوره هستید جهت طرح سوال و دریافت پاسخ اینجا کلیک کنید.

سئوالات پرسیده شده توسط دکتر کیانی سئوالات پاسخ داده شده توسط دکتر کیانی

 

آدرس گوگل مپ مطب دکتر کیانی