تماس تلفنی با دکتر کیانی
عضویت در کانال تلگرام دکتر کیانی
  • سلام و خسته نباشید،ببخشید جنب شدن در بیداری و در طول روز بدون قصد نشانه بدی است؟ دکتر،کلیه هایم مدتی است که دیر به دیر صدا میدهد و تحرک دارد انگار که چیزی گیر کرده در حالب یا... جای نگرانی دارد؟

    ( اين سوال در 1 روز و 6 ساعت و 52 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 34 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    کلیه چیزهاکه در رابطه با خود ارضایی گفته می شود تقریبا غیر واقعی یا از نگاه علمی نیست نه باعث ناباروی و زود انزالی و نه بیماری دیگر خود ارضايى يك مسئله طبيعى و ناشى از سن بلوغ است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك دفاع بدن در برابر غريزه كه گاها غير كنترول است باعث كنترول فرد مى شود و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست هر شب يك قرص موقع خواب كمك كننده است.
  • سلام خسته نباشی صبح شما بخیر اقای دکتر من یه ماه پیش رفتم دکتر یه خورده قرص گرفتم ولی فایده نداشت دور مقعدم حالت دوتا جوش زده وقتی دستشویی هم میرم بعدش سوزش داره یکی از متخصصین گفتن شقاق هم داری این قرصایی که خوردم سوزشش کم شده ولی درد یه خورده دارم اون دوتا دونه که مایل به جوشه هنوز از بین نرفته شرمنده شما چی تجویز میکنی ممنون از لطفتتون باتشکر

    ( اين سوال در 1 روز و 14 ساعت و 58 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 35 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    علائمى كه داريد ممكن است هموروئيد يا بواسير باشد و بهتر است براى درمان از دستشويى فرنگى و عدم زور زدن موقع دفع مدفوع و مصرف ميوه و سبزى فراوان براى عدم يبوست و استفاده از پودر پسيلينيم دو قاشق در يك ليوان اب ولرم با هر غذا كه بلافاصله بعد از ريختن ان در ليوان اب ميل كنيد و نبايد مواد در ليوان حل شود بلكه بايد در معده حل شود و در صورت درد زياد از مسكنهاى بدون كدئين مانند استامينوفن دو عدد هر شش ساعت و پماد و يا شياف انتى هموروئيد دو بار در روز كمك كننده است و در صبح خوردن يك ليوان اب سرد ناشتا در بهبود ان كمك مى كند
  • با سلام ببخشید یه سئوال داشتم خدمتتون من آلت تناسلی من خیلی ریز هست باید چکار کنم که بزرگ بشه و به حد مورد نظر برسه. به عیر از عمل جراحی. ممنون

    ( اين سوال در 1 روز و 22 ساعت و 20 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 35 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هنوز معیار مشخصی برای اندازه وجود ندارد واندازه ان از 3-10 سانت را نرمال برای باروری و نزدیکی بیان می کنند . و چون واژن خانمها بین 7-10 سانتیمتر است ده سانت تقریبا نرمال است .اندازه الت به مسئله روحى و روانى و باور هر فرد بستگى دارد و كسانى كه احساس مى كنند الت انها كوچك است باعث يك رنج طولانى ، کاهش اتكا به نفس و در نتيجه عدم رضايت از خود و احساس گناه نسبت به همسر يا طرف مقابل پيدا مى كند كه متاسفانه كليه تبليغات ماهواره اى دروغ ، اغواگرانه و بى تاثير و گاها باعث مشكلات بيشتر اين دسته خواهد شد درمان ان تنها جراحى به تنهايى و يا گذاشتن پروتز همراه با بزرگ كردن و كلفت كردن انجام مى شود و متاسفانه هزينه ان زياد است. خوشبختانه بعد از برداشته شدن تحریم این وسائل راحتر با هزینه کمتر در دسترس می باشد .
  • سلام وقتتون بخیر مدتی هست من با مشکل نعوظ مواجه شدم و از قرصهای مثل سیلدنافیلد استفاده میکنم ولی در بعضی مواقع جوابگو نیست و در زندگی من به مشکل اساسی تبدیل شده به دکتر مراجعه کردم گفتن واریکوسل خیلی خفیف دارم و بهم قرص فرتیلایید دادن که مکمل بعد از سه ماه مشکل نعوظم هم کامل حل شده بود و تا مدتی کاملا خوب بودم اما به تازگی دوباره مشکل دارم به طوری که حتی دیگه سیلدنافیلد هم اثر نمیکنه ممنون میشم که دارویی برای درمان بهم معرفی کنید

    ( اين سوال در 2 روز و 20 ساعت و 50 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 36 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • سلام و عرض ادب. آزمایش اسپرم دادم . تعداد اسپرمام خوبه.فقط جهششون کمه. سیگار میکشم.کارم جوریه که پشت میز میشینم .ورزش هم متاسفانه نمیکنم. امکانش هست یه قرص معرفی کنید ؟

    ( اين سوال در 2 روز و 22 ساعت و 8 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 36 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • باسلام خدمت شماوعرض ادب احترام اقای دکترشرمنده سوالمومطرح کردم من زیر۲۰ثانیه مایع منی یاهمنون انزال خارج میشه مثلا توخیابون دختریازن یادرتاکسی کناردخترزن بشینم پاهام جفت بشه یادرخواب یابادیدن فیلم عکس یابالمس یابدون لمس یابدون لمس التم یابایاداوری فیلم عکس صحنه ای یادرموقع دستشویی هنگام دفع اضابترمزاج مایع ازمن خارج میشه من مجردم اهل هیچ خلاف دودازاین چیزانیستم وازهمه لحاظ سالمم فقط این مشکلودارم تاحالا باهیچ دختری نزدیکی رابطه نداشتم خواستم برم خواستگاری چون مشکوک شدم رفتم ازمایش اسپرم وسونوگرافی متوجه شدم بیضه سمت چپ واریکوسل درجه ۲خفیف دارم وازمایش اسپرم نرمال ولی نطفه ضعیف ایابچه دارنمیشم چندتادکترگفتندشایدباجراحی مشکل حل شوداقای دکترمن خودموزندگیموباختم شکست خوردم نمیدونم چی کارکنم درامدندارم لطفاکمکم کنیدچطوری مشکلات راحل کنم نمیخوام جراحی کنم میخوام بدونم بچه دارنمیشم یامیشمربدون جراحی.الت من درحال نعوظ تقریبا۱۲هست منتظرجواب شماباتشکرفراوان اززحمات شمالطف شما

    ( اين سوال در 3 روز و 2 ساعت و 19 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 37 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    این مایع طبیعی است نگران نباشید
  • سلام آقای دکتر من بیضه سمت چپم بزرگ تر شده ولی هیچ گونه درد یا حساسیت به لمس و علائمی که از اون موقع ندارم احساس سنگینی یا کشیدی هم ندارم فقط بزرگ شده میخواستم بدونم راه درمانش چیه چون ظاهرش اذیتم میکنه

    ( اين سوال در 3 روز و 2 ساعت و 35 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 38 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    لطفا سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات و كالر داپلر اسكروتوم ، اسپرموگرام ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد.
  • Hy there, niceoffering Are you in? https://drive.google.com/file/d/1tuKixwOuyUQ41sgMflk6rWYE_X-kDy16/preview

    ( اين سوال در 3 روز و 4 ساعت و 36 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 38 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    فارسی بنویسید
  • سلام وعرض ادب احترام خدمت شماجناب دکترببخشیدشرمنده چندتاسوال من مجردم زودانزالی دارم زیر۲۰ ثانیه واینکه عکسی فیلمی ببینم یاتوخواب یادرتاکسی پیش دختریادرخیابان دخترزن ببینم یادرموقع شرمنده دستشویی موقع اضابت مزاج مایع یاهمان انزال خارج میشه ازمن دست خودم نیست برای همین رفتم ازمایش گرفتم عکس گفتندواریکوسل نوع دوضعیف داری وگفتندشایدبچه دارنشی الان منوخودموباختم ودیگه زندگی راباختم وشکست خوردم دکترراستش خواستم ازدواج کنم ولی قبل ازازدواج یعنی خواستم برم خواستگاری گفتم برم ازمایش وعکس بگیرم الان جناب دکتردرمان زودانزالی چیه واینکه تاالان باهیچ فردی رابطه نزدیکی نداشتم واهل خلاف ودودنیستم وبسیارسالم ازاین لحاظ جناب دکترالت من درحال نعوظ طولش تقریبا۱۲هست ایابچه دارمیشم ایاطول الت کوتاه هست درمان زودانزالی لطفاشمارابه خداکمکم کنیدراستش وضعیت مالی ندارم باسپاس فراوان ازجواب شمادرپناه خدا

    ( اين سوال در 3 روز و 13 ساعت و 10 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 38 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام من پسری 24 سالم دو سال پیش در بیمارستان بین المللی واریکوسلم را عمل کردم اما دوباره درد داره ایا امکان داره دوباره عود کنه ؟ایا عمل مجدد میشه کرد؟ میگن بعد از عمل حداکثر باید تا دوسال ازدواج کنی و بچه دار شی این درسته؟ ممنون از راهنماییتون

    ( اين سوال در 3 روز و 14 ساعت و 1 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 39 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خیر هر وقت بخواهی البته سن در ناباروری موثر است
  • سلام خسته نباشيد الان يه يك روزي هست بيضه سمت رأستم و سمت راسته كمرم درد ميكنه ،ميشه علتش رو بگيد ممنون درصورتي كه بيضه ها بالا پايين باشن طبيعي هستش؟؟؟؟ ممنون ميشم پاسخ بديد؟!

    ( اين سوال در 4 روز و 23 ساعت و 53 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 40 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    لطفا سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات و كالر داپلر اسكروتوم ، اسپرموگرام ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد.
  • درد در ناحیه بیضه راست

    ( اين سوال در 5 روز و 12 ساعت و 53 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 41 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    با توجه به صونوگرافی شما واریکوسل دو طرفه دارید هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • V R.r: سلام خسته نباشیدمن دخترم یکسالگی سونودادم گفت فولنس خفیف داره دکترشربت متروماکس انگاربودتجویزکردبازبردم سونورفع شده بوددوسالگی بازبردمش گفت6میلی مترداره چکارکنم اقای دکتربازشربت بدم علتش چیه؟یعنی برگشت ادرارنیست؟ربط داره به عکس رنگی احتیاجه؟؟یعنی قبلاعفونت داشته رفع شده بنظرتون بازعفونته؟؟

    ( اين سوال در 5 روز و 13 ساعت و 22 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 43 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    عکس هسته ای از مثانه جهت بررسی برگشت انجام دهید بنام RNC
  • سلام خسته نباشید آقای دکتر بنده لیک وریدی خفیف دارم که گفتید سالمم میخواستم به صورت حرفه ای بدنسازی کار کنم و پروتعین و کراتین هم بخورم آیا رو شدت نعوظ می‌تونه اثر منفی بذاره ممنون

    ( اين سوال در 5 روز و 21 ساعت و 47 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 49 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله همه اینها در نزدیکی موثرند چون اگثرا چینی است و عوارضش زیاد است بهتر است از گوشت بعنوان پروتیین استفاده کنید
  • سلام و عرض ادب خدمت دکتر... ببخشید آقای من حدود ۲ ماه پیش در عمل واریکوسل در بیضه چپ به روش میکروسکوپ انجام دادم..بیضه بعد عمل خیلی بزرگ بود..اما چهار روز بعد عمل بیضه کمی کوچک شدم..درست مثل بیضه قبل عمل شد..حالا هم گاهی بزرگ میشه و گاهی کوچک..اما هیچ دردی ندارم..آیا امکان عود واریکوسل به دلیل کوچک بزرگ شدن بیضه وجود دارد؟؟؟بیضه سمت چپم من ۳۵ میلی متر قبل عمل بود....آیا بعد عمل بیضه باید دوباره به همان اندازه قبل عمل باز گردد؟؟

    ( اين سوال در 6 روز و 2 ساعت و 15 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 50 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خیر صبور باشید یکسال بعد سونوگرافی کنید
  • سلام.من الت من هم از نظر قطر کوچک هست و هم از نظر طول خیلی کوچک هست.خواستم بپرسم با عمل جراحی درمانش قطعی هست؟و چقدر به طول و قطرش اضافه میشه؟اگر عمل شد به طولش اضافه شد بازم میشه دوباره عمل کرد و درازترش کرد؟

    ( اين سوال در 6 روز و 2 ساعت و 51 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 51 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    تنها راه جراحی است که می توان با یا بدون کاشت الت انجام داد کاشت معمولا برای افراد دیابتی و یا کسانی که دچار عدم بلند کردن الت که به درمان جواب نمی دهد کاندید است برای بزرک کردن الت به روش کاملا جدید با برش روی الت پس از جدا سازی عصب و حفظ ان و پوشاندن الت با رگ پا یا از پوست داخلی بیضه و یا از مواد ساخته شده سنتتیک و مخاط دهان امکان پذیر است ولی مهمترین عامل برای افزایش طول الت عصبها هستند که معمولا بیش از 40-30در صد اندازه فعلی امکان افزایش نیست زیرا باعث پارگی عصب و اسیب دیدن کل الت خواهد شد. بعد از عمل تا یک ماه از ان نباید استفاده نمود و بعد هم شش ماه روزانه نیمساعت باید واکیوم انجام دهد تا ان بلندی ثابت بماند 5-3 روز بستری و هزینه ان حدودا 15 میلیون تومان است
  • سلام آقای دکتر. من پنج سال پیش توسط شما عمل واریکوسل دو طرفه رو در کلینیک نسیم انجام دادم و تا یکی دوماه پیش مشکلی نداشتم. ولی مدتیه که در بیضه ی چپم دردی رو احساس میکنم که نوع دردش با دردی که آدم بعد از تحریک و تخلیه نشدن دچارش میشه فرق داره. خاستم مراجعه کنم بهتون که متوجه شدم به خارج رفتین. چیکار کنم پیش کی برم؟

    ( اين سوال در 6 روز و 19 ساعت و 15 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 52 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه هاو اندام تحتانی و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است کار را تمام کنید تخليه یا ارام شوید ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه نداشته باشيد و داروهای الفا بولوکر بخصوص نوع a2 کمک کننده است از سرما /یبوست / نگاه داری ادرار بمدت طولانی خوداری نمایید .
  • با عرض سلام و خسته نباشید می خواستم بدونم حداکثر دفعات خودارضایی چند بار در هفته هست؟ تشکر

    ( اين سوال در 7 روز و 1 ساعت و 40 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 52 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    دو تا سه بار در هفته
  • سلام آقای دکتر من حدود ۱سال پیش بخاطر رژیم و لاغری یبوست شدید گرفتم و خونریزی ولی با گذشت چندماه و مصرف مداوم دارو درمان شد الانم حدود ۱ماه شده دوباره شروع ب کاهش وزن کردم و چندروز پیش تصادف کردم که ب پاهام آسیب وارد شد و بعد تصادف دچار خونریزی و یبوست شدم و بعد ۱روز احساس درد شدیدی در بیضه کردم و الان بعد ۲روز بیضه چپم متورم شده یعنی اندازه ش ۳برابر شده و درد خیلی زیادی داشتم ولی ب دکتر مراجعه کردم بهم آمپول زدن سریعا دردش رفع شد ولی هنوز بیضه م متورم هست و خیلی استرس دارم آیا تورم بیضه م با یبوست ربط داره و من حدودا از کوچکی بیضه م درد میگرفت بخاطر فشار و سرما ولی بعد ۱روز خوب میشد آقای دکتر ممنون میشم بگید باید چکار کنم واقعا خیلی استرس دارم

    ( اين سوال در 7 روز و 4 ساعت و 57 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 4 ساعت و 52 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    علائمى كه داريد ممكن است هموروئيد يا بواسير باشد و بهتر است براى درمان از دستشويى فرنگى و عدم زور زدن موقع دفع مدفوع و مصرف ميوه و سبزى فراوان براى عدم يبوست و استفاده از پودر پسيلينيم دو قاشق در يك ليوان اب ولرم با هر غذا كه بلافاصله بعد از ريختن ان در ليوان اب ميل كنيد و نبايد مواد در ليوان حل شود بلكه بايد در معده حل شود و در صورت درد زياد از مسكنهاى بدون كدئين مانند استامينوفن دو عدد هر شش ساعت و پماد و يا شياف انتى هموروئيد دو بار در روز كمك كننده است و در صبح خوردن يك ليوان اب سرد ناشتا در بهبود ان كمك مى كنددر ضمن ازمایش را انجام دهید cea C19-9
  • سلام و عرض ادب آقای دکتر میخواستم یه دکتر خوب برای تشخیص واریکوسل معرفی بفرمایید و اینکه عمل واریکسل رو تا چه حد نیاز می دونین زمانی که دردی رو برای بیمار ایجاد نکرده اما رو سایز بیضه تاثیر گذاشته ؟

    ( اين سوال در 7 روز و 13 ساعت و 38 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 5 ساعت و 15 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .

آدرس مطب و تلفن

   تهران-35 متری قیطریه - حدفاصل اتوبان صدر و پارک قیطریه - پلاک 30 - کلینیک نسیم قیطریه - طبقه 3

  22245726

  22692963

    09123722403

   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعات کار مطب

شنبه                    19:00 - 15:00
یکشنبه                19:00 - 15:00
سه شنبه             19:00 - 15:00

مشاوره و طرح سوال

اگر مایل به مشاوره هستید جهت طرح سوال و دریافت پاسخ اینجا کلیک کنید.

سئوالات پرسیده شده توسط دکتر کیانی سئوالات پاسخ داده شده توسط دکتر کیانی

 

آدرس گوگل مپ مطب دکتر کیانی