تماس تلفنی با دکتر کیانی
عضویت در کانال تلگرام دکتر کیانی
  • حسین میرزائی: سلام،آقای دکتر حدود 14سال پیش که پسرم نوزاد 5 ماهه بود بخاطر کمی آب داشتن بیضه هاش عمل هیدروسل وختنه شد روز بعدش ترخیص شدمجددا همانروز چند ساعتی گریه کرد دو باره در همان بیمارستان سه روز بستری شد.خانمم که در بیمارستان همراه پسرم بود خانمی پیش همسرم می آید واظهار میدارد حین عمل جراحی در اتاق دکتر بوده یکمرتبه مایع درون بیضه روی لامپ پروژکتر می پاشدومی گوید از این بابت به دکتر چیزی نگیدبعداز ترخیص متاسفانه دیدیم بیضه سمت راست مهدی نیست تنها یک بیضه در داخل کیسه بیضه بود.درآن زمان بخاطر ناآگاهی از عمق حادثه وجهالت پیگیرنشدم.حدود 13 سال با ناراحتی سپری شد تا اینکه حدود 8 ماه پیش پسرم در زیرشکمش یک برجستگی احساس میکندبه دکترمراجعه وسونوگرافی انجام شد درسونو گفته بیضه باحجم کوچک در داخل کانال اینگوینال قراردارد.دکتر که رفتیم توضیح بیشتری نداد وفقط گفت باید عمل شود.آقای دکتر به جان تنها پسرم واقعیت را به شما گفتم فکرم مشغول است ودغدغه دارم برای اینکه حقیقت برایمان روشن شود عنایت بفرماییدو بگوییدچه بلائی برسر پسرم در بیمارستان آمده.قبل ازعمل جراحی سونوگرافی کرده بودیم هر دوبیضه سالم بودند. جناب دکتر احتمال داره که در زمان عمل بیضه از بین رفته وبقایای بیضه به داخل کانال اینگوینال رفته ودر آنجا دراین مدت رشد کرده باشد.وآقای دکتر این قضیه را از ما کتمان کرده باشد.ممنون از شما آدرس: روستای زرقان از توابع فامنین استان همدان 09189128120 ----08136882095 mohammadmirzaie77@yahoo.com

    ( اين سوال در 2 روز و 9 ساعت و 41 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 6 ساعت و 21 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين بيضه داخل سوراخ بيضه است بهتر است انرار با عمل جراحى به داخل كيسه بيضه دليت كنند اينكه در انموقع چه اتفاقي افتاده نمى شود گفت ايا سونو انموقع را داريد البته در كزارش عمل هم فقط اب بيضه تخليه شده است
  • جواب سونو اشتباهي نوشته سن٤١سن ٢٤

    ( اين سوال در 2 روز و 10 ساعت و 25 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 6 ساعت و 27 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    كشت و كامل ادرار بدهيد
  • سلام جناب دکتر کیانی من پسرم ۱۸ سال دارد و امسال ایشالا کنکور داره می خواستم بدونم قرص خاصی هست که بتواند فعالیت های جنسی او را کاهش دهد حدس میزنم دچار خود ارضایی شده است؟ ممنون

    ( اين سوال در 2 روز و 11 ساعت و 5 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 6 ساعت و 27 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    کلیه چیزهاکه در رابطه با خود ارضایی گفته می شود تقریبا غیر واقعی یا از نگاه علمی نیست نه باعث ناباروی و زود انزالی و نه بیماری دیگر خود ارضايى يك مسئله طبيعى و ناشى از سن بلوغ است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك دفاع بدن در برابر غريزه كه گاها غير كنترول است باعث كنترول فرد مى شود و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست هر شب يك قرص موقع خواب كمك كننده است.
  • جواب سنو

    ( اين سوال در 2 روز و 11 ساعت و 25 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 6 ساعت و 28 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    ازمايش كشت و كامل ادرار بدهيد
  • سلام اقای دکتر ممنونم از شما هزاران بار که با حوصله به تمامی سوالاتم پاسخ میدهید,واقعا نگرانم که اینجا بشما مراجعه میکنم وگرنه چاره ای ندارم شما هم خیلی با حوصله به سوالاتم پاسخ میدهید,اقای دکتر سه روز پیش گوشه ناخنم زخم شده بود البته متوجه نشدم به کجا گرفته. ولی چون چندروز قبلش به ارایشگاه رفته بودم احتمال دادم شاید انجا اینجوری شده البته فقط خانم ارایشگر تیع راباز کرد وبست چون من استفاده نکردم البته من خونی روی انگشتم ندیدم وسوزشی هم حس نکردم حال اگر به ناخنم گرفته باشه ومن متوجه نشده باشم احتمال انتقال ویروس ایدز هست؟این راهم متذکر شوم که مشتری اول صبح بودم واز نفر قبلی چیی حدود هفت یا هشت ساعت میگذشت,ویک احتمال میدهم که خرید کردم ودوروز از خریدم گذشته بود وپاکت راداخل فریزر گذاشتم ودوروز از خریدم میگذشت بعداز دوروز که دستم را داخل پاکت بردم اگر کاتر یا تیعی داخل پاکت باشد والبته من متوجه سوزشی نشدم وخونی هم ندیدم فقط چند دقیقه بعد یه خراش دیدم اگر مربوط به تیع یا کاتر باشد ودوروز از خرید گذشته منتها داخل فریزر گذاشتم ایا میتواند ویروس ایدز را منتقل کند؟خواهشمندم جداگانه پاسخ دهید چون بسیار نگرانم ووسواس دارم,وایا میخواهد ازمایش بدهم؟

    ( اين سوال در 2 روز و 13 ساعت و 25 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 6 ساعت و 30 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خير چون بعد عز بيست دقيقه اگر هم باشد ميميرد نگران نباشيد
  • برای مدت دو ماه است که آلت تناسولی در هنگام سکس سفت نمی شودآیا از علاعم سرتان پروستاد است وراه درمان آن چیست

    ( اين سوال در 2 روز و 15 ساعت و 58 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 6 ساعت و 32 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خير بايد براي ان ازمايش PSA بدهيد ولي برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • با سلام اقای دکتر خانمی 50 ساله هستم .شوهرم فوت کردن و یک دختر 25 ساله دارم یایسه شدم.ولی بعضی وقتها پریود می شم.بعد ماه رمضان تمام روزهام گرفتم کمی بی حال و خسته بودم.دکتر داخلی برای من ازمایش نوشت.که کم خونی بود و کمی کمبود ویتامین دث.و در ادرارم همه چی نگتیو بود فقط یک مورد نوشته بود مثبت 3 بلاد یا خون.این مسیله منو نگران کرده .و در کشت ادرار ننوشته نو باکتر و هیچ نوع میکروبی ذکر نشده است.به نظر شما استاد گرامی من باید چه کنم؟سپاسگزارم در پناه حق

    ( اين سوال در 2 روز و 20 ساعت و 23 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 6 ساعت و 33 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين نشانه بيماريهاي رحم و تخمدان است هر چه سريعتر به يك متخصص زنان مراجعه كنيد
  • باعرض سام وادب خدمت آقای دکتر,دوتا سوال ازخدمتتون داشتم طی معاینات و آزمایشات اولیه تشخیص واریکوسل بیضه داده شده است,سوال اول که آیا واریکوسل باعث اختلال در نعوظ ورابطه جنسی میشود و دوم اینکه شما این عمل را انجام میدهید و هزینه عمل و مدت بستری چند روز است؟ممنون میشم پاسخ بدهید

    ( اين سوال در 2 روز و 21 ساعت و 58 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 6 ساعت و 38 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله ممكن است الان اين عمل بصورت سرپايي است بهتر است به سايت جهت ديدن و مقاله هاى ان براي اشنايى بيشتر مراجعه نماييد
  • سلام و خسته نباشید. اینجانب آزمایش اسپرمو گرام دادم که نتیجه به شرح زیر است volume 1.8 mil Viscosity : High Sperm Count: 250 Mil Liquefaction time : More than 60min ph: 7 sperm agglutination : Positive plus plus class a : 1.2 class b : 51.5 class c : 15.2 اشتباه کردم و بعد از 5 روز از آخرین نزدیکی ـآزمایش دادم ( کمی دیر دادم که فکر کنم علت زیاد بودن گرید B نسبت به A همین زمان زیاد باشد ) ! 1- آیا برای باروری مناسب است ؟ 2- برای بالا بردن حجم و غلظت مایع منی چه کاری انجام دهم ؟ خوردن آب زیاد کمک میکند ؟ اگر جواب نداد نیازی به آزمایش عفونت پرستات هست ؟ اگر جواب زیاد است و راه کار و دارو نیاز است بفرمایید تا در اسرع وقت خدمت شما مراجعه کنم . ممنون

    ( اين سوال در 3 روز و 4 ساعت و 50 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 6 ساعت و 39 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    مقدار aكم است بهتر است به موارد زير توجه كنيدهر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • با سلام خدمت اقای دکتر کیانی بنده حدود ۹ماه پیش عمل واریکوسل کردم به صورت معمولی اما الان گاهی اوقات درد در ناحیه عمل و بیضه سمت چپ دارم که باعت تیر کشیدن قلبم میشود و بیضه سمت راست بنده هم تیر میکشد و اختلاف اندازه در بیضه بنده مشاهده میشود و مشکلات ادراری سوزش ، کامل تخلیه نشدن ادرار ، زیاد سرویس بهداشتی رفتن هم دارم لطفا هردو مشکل بنده رو پاسخ دهید . باتشکر

    ( اين سوال در 3 روز و 8 ساعت و 36 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 6 ساعت و 41 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه هاو اندام تحتانی و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است کار را تمام کنید تخليه یا ارام شوید ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه نداشته باشيد و داروهای الفا بولوکر بخصوص نوع a2 کمک کننده است از سرما /یبوست / نگاه داری ادرار بمدت طولانی خوداری نمایید .
  • سلام جناب دکتر ، من حدود یک ماه هست که بعد از انزال مقدار مایه منی که خارج میشه در حدود 2 تا 3 میلی لیتر می باشد در صورتی که قبل از این زمان حداقل مایع خروجی حداقل 10 تا 15 میلی لیتر بوده ، میانگین در طول هفته دو بار ارتباط جنسی با همسرم دارم ولی این موضوع در حال حاضر برام مشکل ایجاد کرده ، لطف کنید من رو راهنمایی بفرمائید .

    ( اين سوال در 3 روز و 9 ساعت و 42 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 6 ساعت و 41 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بهتر است ازمايش اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال داريد
  • سلام خسته نباشید من با سایز آلت تناسلیم موقعی که بزرگ شده مشکلی ندارم کوچیک هست ولی توی اون رنج سایزی که پزشک ها میگن هست مشکل من با آلت تناسلیم موقعی که کوچیکه هست توی این جور مواقع انقدر آلت من کوچیکه که تقریبا میشه گفت فقط کلاهک وجود داره و مدام با هر کاری که میکنم مثل رانندگی با ماشین یا پوشیدن شلوار لی یا انداخت پاهام روی هم و یا نشستن روی مبل آلت تناسلیم فرو میره داخل یه جورایی مثل سر لاکپشت که مواقعی که میترسه میره داخل و من مجبورم مدام هی دست کنم پشتش تا اونو خارج کنم چون واقع خیلی حس بدیه وقتی آلت میره داخل این مشکل اونقدر زیاد شده که باعث میشه من بیش از حد به آلتم دست بزنم و گاهی اوقات اطرافیانم فکر بد میکنن میخواستم بدونم من برای این مشکلم میتونم از لارجر باکس استفاده کنم یا یا هر راهی که شما پیشنهاد میکنید در ضمن قدم من ۱۶۶ هست و وزنم ۸۰ کیلو در واقع یه مقدار اضافه وزن دارم که برنامه کاهش وزنم رو هم شروع کردم با تشکر

    ( اين سوال در 3 روز و 12 ساعت و 59 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 10 ساعت و 59 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام 3سال پیش عمل واریکوسل انجام دادم ده ماه بعد خانمم باردار شد هفته 9سقط شد الان ویتامین ای-کیوتن100-الکارنتین500-ول من-پنتوکسی فیلین600-کلومفین-زینک-سلن پلاس مصرف میکنم اما جواب نگرفتم الان چکار کنم داروها را ادامه بدم ممنون

    ( اين سوال در 3 روز و 23 ساعت و 2 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    به مطب براى معاينه مراجعه كنيد
  • هزینه عمل واریکوسل گرید ۳در چپ و گرید ۲ در راست وهیدروسل چقدر است

    ( اين سوال در 4 روز و 39 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 1 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    ٧/٦٥٠ ميليون تومان در بيمارستان درجه يك
  • ضمن عرض سلام و احترام و تشکر بنده ۳۸ساله هستم و یک دختر ده ساله دارم و علیرغم اقدام به بارداری طی دو سال اخیر، موفق نشدیم. پس از مراجعه به دکتر زنان و تایید سلامت زوجه، به دکتر اورولوژیست ارجاع داده شدم. نتایج اسپرم حاکی از سرعت پایین (گرید A سه درصد و گرید B بیست و پنج درصد)و مورفولوژی پایین(۳%) داشت. حجم نمونه ۲cc و تعداد ۶۰میلیون در واحد سی سی گزارش شد. سونوی کالر داپلر درخواست شد. علیرغم اینکه در معاینه بالینی در هیچ حالت واریکوسل مشهود نبود، گزارش واریکوسل دو طرفه در سونوی کالر داپلر داده شد. دکتر با توجه به نتایج، جراحی را پیشنهاد کردند و عمل جراحی واریکوسل دوطرفه تحت بزرگنمایی توسط ایشان انجام گردید. و پس از عمل محلول الکارنتین ۱۰۰۰۰هر ۱۲ساعت و مکمل سلن پلاس روزی یک عدد تجویز شد. پس از گذشت ۷۰روز که خودم آزمایش اسپرم را در همان محل آزمایش قبلی(بیمارستان عرفان) تکرار کردم، تغییری در بهبود آزواسپرمی ایجاد نگردید و علاوه بر نتایج قبل، غلظت نمونه هم گزارش شد. دکتر معتقد است عمل نتایج خود را دارد. نتایجی که شاید با آز اسپرم قابل رصدکردن نباشد. که این توجیه برای من قانع کننده نیست! حال سوالم این است که: ۱- دلیل آزو اسپرمی واریکوسل نبوده یا عمل موفق نبوده است؟ ۲-آیا سایر دلایل کاندید بررسی نیست؟ مثلا تست هورمون یا....؟؟ ۳- آیا علاوه بر داروهای تجویز شده داروهای دیگری (مثلا پنتا فیل یا...) نیاز نیست؟ ۴- پیشنهاد شما در مقطع کنونی چیست؟ **خداوند برای وقتی که میگذارید اجرتان بدهد.**

    ( اين سوال در 4 روز و 1 ساعت و 28 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 6 ساعت و 42 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    زمان براى نتيجه معمولا بعد از سه ماه است
  • ضمن عرض سلام و احترام و تشکر بنده ۳۸ساله هستم و یک دختر ده ساله دارم و علیرغم اقدام به بارداری طی دو سال اخیر، موفق نشدیم. پس از مراجعه به دکتر زنان و تایید سلامت زوجه، به دکتر اورولوژیست ارجاع داده شدم. نتایج اسپرم حاکی از سرعت پایین (گرید A سه درصد و گرید B بیست و پنج درصد)و مورفولوژی پایین(۳%) داشت. حجم نمونه ۲cc و تعداد ۶۰میلیون در واحد سی سی گزارش شد. سونوی کالر داپلر درخواست شد. علیرغم اینکه در معاینه بالینی در هیچ حالت واریکوسل مشهود نبود، گزارش واریکوسل دو طرفه در سونوی کالر داپلر داده شد. دکتر با توجه به نتایج، جراحی را پیشنهاد کردند و عمل جراحی واریکوسل دوطرفه تحت بزرگنمایی توسط ایشان انجام گردید. و پس از عمل محلول الکارنتین ۱۰۰۰۰هر ۱۲ساعت و مکمل سلن پلاس روزی یک عدد تجویز شد. پس از گذشت ۷۰روز که خودم آزمایش اسپرم را در همان محل آزمایش قبلی(بیمارستان عرفان) تکرار کردم، تغییری در بهبود آزواسپرمی ایجاد نگردید و علاوه بر نتایج قبل، غلظت نمونه هم گزارش شد. دکتر معتقد است عمل نتایج خود را دارد. نتایجی که شاید با آز اسپرم قابل رصدکردن نباشد. که این توجیه برای من قانع کننده نیست! حال سوالم این است که: ۱- دلیل آزو اسپرمی واریکوسل نبوده یا عمل موفق نبوده است؟ ۲-آیا سایر دلایل کاندید بررسی نیست؟ مثلا تست هورمون یا....؟؟ ۳- آیا علاوه بر داروهای تجویز شده داروهای دیگری (مثلا پنتا فیل یا...) نیاز نیست؟ ۴- پیشنهاد شما در مقطع کنونی چیست؟ **خداوند برای وقتی که میگذارید اجرتان بدهد.**

    ( اين سوال در 4 روز و 1 ساعت و 28 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 1 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    صبر كنيد تا سه ماه تا اثر عمل ظاهر شود و در مركز نابارورى رويان يك اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد
  • سلام بعد از انجام ازمايش گفتن واريكوسل دارم ولي درجش مشخص نكردن و اينك دچار ازواسپرمي هستم اسپرمام صفر ميخواستم مراحل درمان و بدونم و اينك با اين مشكل از خدمت سريازي معافيت ميدن؟با تشكر

    ( اين سوال در 4 روز و 7 ساعت و 22 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 4 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام اقای دکتر من یک بار ازدواج کردم وجدا شدم و در همون مدت رابطه خوبی نداشتم مهمترین علتشم کوچکی التم بود که نامزدم از همان شب اول مورد تمسخرش قرار گرفتم بعد از جدایی هم همیشه از رابطه فراریم الت من11 سانت است راهی برای افزایش سایز وجود دارد خواهن راهنمایی کنید

    ( اين سوال در 4 روز و 10 ساعت و 16 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 4 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    تنها راه جراحی است که می توان با یا بدون کاشت الت انجام داد کاشت معمولا برای افراد دیابتی و یا کسانی که دچار عدم بلند کردن الت که به درمان جواب نمی دهد کاندید است برای بزرک کردن الت به روش کاملا جدید با برش روی الت پس از جدا سازی عصب و حفظ ان و پوشاندن الت با رگ پا یا از پوست داخلی بیضه و یا از مواد ساخته شده سنتتیک و مخاط دهان امکان پذیر است ولی مهمترین عامل برای افزایش طول الت عصبها هستند که معمولا بیش از 40-30در صد اندازه فعلی امکان افزایش نیست زیرا باعث پارگی عصب و اسیب دیدن کل الت خواهد شد. بعد از عمل تا یک ماه از ان نباید استفاده نمود و بعد هم شش ماه روزانه نیمساعت باید واکیوم انجام دهد تا ان بلندی ثابت بماند 5-3 روز بستری و هزینه ان حدودا 15 میلیون تومان است
  • سلام .آیا واریکوسل درجه 2 در طولانی مدت باعث کاهش شدت جریان ادرار وعدم تخلیه کامل ادرار و همچنین تکرر ادرار میشود؟بنده واریکوسل درجه 2 همراه با همین علایمی ک گفتم دارم.سنگینی بیضه چپ اذیتم میکنه. آیا عمل کنم خوب میشم. راهنمایی کنید ممنون میشم.

    ( اين سوال در 4 روز و 12 ساعت و 34 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 6 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام آقای دکترخسته نباشید اگه بخوایم عکس آزمایش هایی ک گرفتیم بفرستیم بایدکجابفرستیم سوالات مهمی در مورد آزمایشات دارم

    ( اين سوال در 4 روز و 15 ساعت و 49 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 6 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    در همين جا جا براى ان تعيين شده است

آدرس مطب و تلفن

   تهران-35 متری قیطریه - حدفاصل اتوبان صدر و پارک قیطریه - پلاک 30 - کلینیک نسیم قیطریه - طبقه 3

  22245726

  22692963

    09123722403

   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعات کار مطب

شنبه                    19:00 - 15:00
یکشنبه                19:00 - 15:00
سه شنبه             19:00 - 15:00

مشاوره و طرح سوال

اگر مایل به مشاوره هستید جهت طرح سوال و دریافت پاسخ اینجا کلیک کنید.

سئوالات پرسیده شده توسط دکتر میر محمد مهدی سئوالات پاسخ داده شده توسط دکتر میر محمد مهدی

 

آدرس گوگل مپ مطب دکتر کیانی