به گزارش خبرگزاری فارس از انزلی، حمیدیمدنی در حاشیه دومین کنگره میاندورهای انجمن ارولوژی کشور در دهکده ساحلی انزلی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سطح کشور یکهزار و 100 متخصص ارولوژی فعالیت دارند و از این تعداد، 33 متخصص در گیلان مشغول به فعالیت هستند.
این مسئول، با اشاره به اینکه گیلان در تشخیص و درمان بیماریهای ارولوژی در جایگاه بسیار مناسبی قرار دارد، تصریح کرد: در برخی از حوزههای پزشکی از جمله ارولوژی با رشد قابل ملاحظهای به لحاظ توانمندیهای پزشکی مواجه هستیم.وی ادامه داد: در گیلان مشکلات ادراری و تناسلی و ناباروری مردان با برخورداری از دانش ارولوژی تحت درمان قرار میگیرد.
حمیدیمدنی، شاخه ارولوژی گیلان را فعالترین شاخه در کشور دانست و یادآور شد: بیشترین فعالیتهای علمی در زمینه کنفرانسهای علمی، متخصصان ارولوژیست و... در گیلان صورت میگیرد.این متخصص ارولوژی افزود: مهمترین حوزه ارولوژی شامل عفونتهای ادراری، سنگهای مثانه، بدخیمی دستگاه ادراری و بیماری پروستات است که در گیلان نیز بیشترین مراجعات در این زمینه انجام میشود.وی با تأکید براینکه پیشگیری بهتر از درمان است، یادآور شد: در حوزه بیماریهای دستگاه تناسلی بیماریهای متعددی مانند سرطان پروستات و... وجود دارد و لازم است مردان با توجه خاص به رویکرد سلامتنگری به صورت دورهای مورد معاینه قرار گیرند.
حمیدیمدنی، با اشاره به برگزاری هفته سلامت مردان در کشور، متذکر شد: نخستین هفته اسفند ماه در تقویم پزشکی کشور به عنوان هفته سلامت مردان نامگذاری شده است.به گفته وی، در هفته سلامت مردان پزشکان به صورت رایگان در برخی از بیمارستانها و مراکز درمانی به معالجه و مشاوره مردان در زمینه بیماریهای ارولوژی، قلبی، عوارض دخانیات و... میپردازند.
دبیر دومین کنگره میاندورهای انجمن ارولوژی ایران، خاطرنشان کرد: مصرف فراوان مایعات، میوههای تازه، چای سبز، رژیم غذایی، مواد پروتئینی کمچرب، تخم کدو، تحرک و روزانه 20 تا 30 دقیقه ورزش بهترین راه برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای دستگاه تناسلی و سرطان پروستات در مردان است.
Comments (1)