تماس تلفنی با دکتر کیانی
عضویت در کانال تلگرام دکتر کیانی
  • هزینه انجام پروتز برای طول و قطر آلت تناسلی چقدر هستش البته کارگر ساختمانی هستم

    ( اين سوال در 2 روز و 17 ساعت و 49 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 44 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    12-110 میلیون متفتاوت است
  • سلام آقای دکتر وقت بخیر من مشکل ناباروری دارم و مقدار اسپرم من صفر بود که بعد از مصرف مقداری داروی گیاهی مقدار اسپرم من افزایش یافت(تصویرشو براتون ارسال میکنم)،من در خارج از کشور(آمریکا) اقوامی دارم که بزودی میخوان بیان ایران میخواستم بپرسم آیا دارویی هست که از اونور برام بیارن و به درمان من کمک بکنه؟؟اگه هست اسم اون دارو یا دارو هارو برام بفرستین تا به درمانم کمک بکنه(جسارت نشه چون دکتر های اینجا جوابم کردن این سوال و پرسیدم)

    ( اين سوال در 2 روز و 17 ساعت و 59 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 46 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    به مرکز رویان برای انچام اسپرموگرام مراجعه کنید مراجعه کنید
  • از اندازه و قطر آلت تناسلی رنج میبرم آیا قابل درمان هستش

    ( اين سوال در 2 روز و 18 ساعت و 51 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 47 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    تنها راه جراحی است که می توان با یا بدون کاشت الت انجام داد کاشت معمولا برای افراد دیابتی و یا کسانی که دچار عدم بلند کردن الت که به درمان جواب نمی دهد کاندید است برای بزرک کردن الت به روش کاملا جدید با برش روی الت پس از جدا سازی عصب و حفظ ان و پوشاندن الت با رگ پا یا از پوست داخلی بیضه و یا از مواد ساخته شده سنتتیک و مخاط دهان امکان پذیر است ولی مهمترین عامل برای افزایش طول الت عصبها هستند که معمولا بیش از 40-30در صد اندازه فعلی امکان افزایش نیست زیرا باعث پارگی عصب و اسیب دیدن کل الت خواهد شد. بعد از عمل تا یک ماه از ان نباید استفاده نمود و بعد هم شش ماه روزانه نیمساعت باید واکیوم انجام دهد تا ان بلندی ثابت بماند 5-3 روز بستری و هزینه ان حدودا 15 میلیون تومان است
  • سلام بابت زود انزالی و کوچکی الت مشکل دارم ک بیشتر زود انزالی برام مهمه ک درست بشه چه مقدار هزینه داره ک بتونم خدمت برسم

    ( اين سوال در 2 روز و 19 ساعت و 50 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 47 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .
  • سلام ،، وقت بخیر شک دارم که ویروس hpv داشته باشم. لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟

    ( اين سوال در 2 روز و 20 ساعت و 5 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 47 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    به متخصص عفونی مراجعه کنید
  • سلام .من صبح ها فشار خون پایین هفت و هشت و خیلی بیش از حد خسته و ناتوان میشم تا ساعت دوازده یک به خودم میام و شب ها فشار خونم بالاس قند خونم بالاس و هنگام استرس و شک تپش قلب میگیرم و دستمم میلرزه و بطور کل درست نمی تونم فکر کنم ممنون میشم کمک کنید

    ( اين سوال در 2 روز و 20 ساعت و 6 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 48 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بهتر است به متخصص غدد ابتدا مراجعه به مطب مراجعه کنید
  • وقت بخیر... من 16 سالم هست و روی آلت تناسلیم زایده های پوستی از ختنه باقی مونده.چطور میشه این مشکل رو رفع کرد؟آیا با عمل سرپایی قابل درمان هست یا نیاز به عمل پیچیده تری هست؟

    ( اين سوال در 2 روز و 20 ساعت و 8 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 49 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله
  • سلام من پسرم الان ۳سالشه ۷روزگی ختنه اش کردیم الان پوست اضافه داره به نظرم اصلا سرآلتش مشخص نیست چیکارکنم باید باز ختنه بشه،؟

    ( اين سوال در 3 روز و 9 ساعت و 28 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 50 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای معاینه مراجعه کنید
  • سلام و خسته نباشید آقای دکتر. من بیضه چپم واریکوسل داره و بیضه راستم یک کیست به اندازه ۱۰ میلی متر داره . برای بیضه چپم که درجه سه هست دکتر گفته باید عمل بشه. ولی مشکل من بیضه راستم است که خیلی درد داره حتی به شکم و پام هم منتقل میشه دردش . دکتر قرص تیافیل ۱۰۰ و گاباکیم ۱۰۰ تجویز کرده ،ولی هیچ فرقی نمیکنه و دردش کم نمیشه .مخصوصا موقع ورزش که نمیزاره اصلا حرکت کنم .الان تقریبا یک سال و نیمه که من هر روز این درد رو دارم . چی کار کنم ؟ آیا عمل کنم کیست رو ؟دکتر یک سال پیش گفت نمیخاد .همین قرص کافیه. عمل خطرناک ؟یعنی ممکنه لوله قطع بشه و باعث ناباروری بشه؟ اگه عمل کنم ،دوره بهبودی اش زیاده؟ ممنون و متشکر

    ( اين سوال در 3 روز و 10 ساعت و 6 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 51 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بهتر است با کیست کاری نداشته باشی ولی دو طرفه عمل کنیدهر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • باسلام حدود یکسال میباشد که بیضه سمت راستم درد میکند رفتم منطقه 5 آزمایش دادم ونتیجه رو به دکتر متخصص دربیمارستان پارس بردم وگفتن چیزی نیست گویا 29میلی ثبت شده بود که دکتر گفت حالاحالاها جان داره نگران نباش ضمنا نعوظ نیز نمی شود تقاضا دارم مرحمت بفرمایید چه کنم ممنونم .

    ( اين سوال در 3 روز و 12 ساعت و 46 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 52 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • باسلام چندوقته الت تناسلی بنده بصورت کامل نمیشه

    ( اين سوال در 3 روز و 21 ساعت و 44 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 53 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • سلام اقای دکتر خسته نباشید من تقریبا یک هفته میشه ک در ناحیه الت تناسلی خارش شدید دارم البته این خارش شدید در اول صبح بسیار شدیده ودر طول روز خیلی کمتره و در دور بالای الت تناسلیم پوست پوست میشه و علت و راه درمانش چیه ؟ ممنون میشم توضیح بدین

    ( اين سوال در 4 روز و 5 ساعت و 54 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 53 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    علت ان خشكى و شستشوى بيش از اندازه است بهتر است از كرم ثمين ده درد اوره سه بار در روز استفاده نماييد و در صورت زخمى شدن ابتدا پماد ترياميسولون ان ان و در صورت عدم پاسخ به متخصص پوست مراجعه كنيد
  • سلام ، بعد از دیدن یک فیلم بزرگسالان مایع بی رنگ از التم خارج شد (طبق معمول) بعد از اون در بیضه ی سمت راستم احساس درد دارم ، همچنین دارای واریکوسل سایز A هم هستم ، باید چیکار کنم برای تسکین درد ؟

    ( اين سوال در 4 روز و 6 ساعت و 10 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 54 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • با سلام خسته نباشی یک داروی ضد استرس که کم عارضه بعد اثر جانبی روی کلیه ها نداشته باشد.با تشکر عید فطر تبریک میگوییم

    ( اين سوال در 4 روز و 18 ساعت و 11 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 54 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    سیتالوپرام بیست هرر شب یک قرص
  • بادرود دکتر یک هفته پیش حمام بودم که یک دفعه دردی در مجاری ادرار احساس کردم و ادرار درد ناک و سوزناک داشتم و بعد از آون دیگه تکرار نشد ولی کمی قسمت خروجی آلتم سوزش دارم و بعضی وقتها درد خیلی خفیفی احساس میکنم بیضه چپم هم درد میکنه گاهی خیلی میترسم دکتر دو سه روز قبل از این هم یک رابطه کوتاه با یک خانم داشتم نگرانم لطفا راهنمایی کنید

    ( اين سوال در 4 روز و 19 ساعت و 27 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 55 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    لطفا سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات و كالر داپلر اسكروتوم ، اسپرموگرام ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد.
  • وقت بخیر... من ۱۶ سالم هست و روی آلت تناسلیم زائده های پوستی از ختنه باقی مونده.چطور میشه این مشکل رو رفع کرد؟آیا با عمل سرپایی قابل درمان هست یا نیاز به بیهوشی و تجهیزات پزشکی داره؟

    ( اين سوال در 4 روز و 23 ساعت و 18 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 56 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    به مطب برای درمان با لیزر یا معاینه تشریف بیاورید
  • سلام اقای دکتر خسته نباشید من تقریبا یک هفته میشه ک خارش الت تناسلی گرفتم و این خارش در صبح بسیار شدت پیدا میکنه و دور سر آلتم هم پوست پوست میشه و بر سطح آلتم هم بعضی وقتها برامدگی حس میکنم و البته اینم اضافه کنم ک چند سالی میشد معتاد خودارضایی شده بودم ک الان بعد از اینکه خارش شروع شده خود ارضایی انجام ندادم و دارم سعی میکنم ک از این ب بعدم انجام ندم فقط میخواستم بببینم این خارش شدید و پوست پوست شدن و برامدگی علتش چیه و راه درمانش چیه ممنون میشم جواب بدین چون خیلی اذیتم میکنه باتشکر

    ( اين سوال در 5 روز و 4 ساعت و 31 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 57 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    علت ان خشكى و شستشوى بيش از اندازه است بهتر است از كرم ثمين ده درد اوره سه بار در روز استفاده نماييد و در صورت زخمى شدن ابتدا پماد ترياميسولون ان ان و در صورت عدم پاسخ به متخصص پوست مراجعه كنيد
  • سلام آقای دکتر ببخشید میشه در مورد عوارض کلومیپیرامین توضیح بدید آیا باعث کاهش نعوظ میشه و میل جنسی رو کم می‌کنه و درضمن بعد مصرف اصلا دچار انزال شبانه نشدم یه خورده استرس گرفتم

    ( اين سوال در 5 روز و 11 ساعت و 49 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 57 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خیر بلکه نشان دهنده بهبود شماست نگران نباشید
  • اندازه الت

    ( اين سوال در 5 روز و 12 ساعت و 57 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 58 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هنوز معیار مشخصی برای اندازه وجود ندارد واندازه ان از 3-10 سانت را نرمال برای باروری و نزدیکی بیان می کنند . و چون واژن خانمها بین 7-10 سانتیمتر است ده سانت تقریبا نرمال است .اندازه الت به مسئله روحى و روانى و باور هر فرد بستگى دارد و كسانى كه احساس مى كنند الت انها كوچك است باعث يك رنج طولانى ، کاهش اتكا به نفس و در نتيجه عدم رضايت از خود و احساس گناه نسبت به همسر يا طرف مقابل پيدا مى كند كه متاسفانه كليه تبليغات ماهواره اى دروغ ، اغواگرانه و بى تاثير و گاها باعث مشكلات بيشتر اين دسته خواهد شد درمان ان تنها جراحى به تنهايى و يا گذاشتن پروتز همراه با بزرگ كردن و كلفت كردن انجام مى شود و متاسفانه هزينه ان زياد است. خوشبختانه بعد از برداشته شدن تحریم این وسائل راحتر با هزینه کمتر در دسترس می باشد .
  • سلام اقای دکتر..ایادرمان زود انزالی بادارو ومراجعه ب پزشک قابل حل میباشد؟؟؟واینکه برایدشروع درمان باید بعداز ازدواج اقدام شود یا درمان مجردی هم میشود.باتشکر

    ( اين سوال در 5 روز و 18 ساعت و 7 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 11 ساعت و 58 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    فرقی نمی کند زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .

آدرس مطب و تلفن

   تهران-35 متری قیطریه - حدفاصل اتوبان صدر و پارک قیطریه - پلاک 30 - کلینیک نسیم قیطریه - طبقه 3

  22245726

  22692963

    09123722403

   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعات کار مطب

شنبه                    19:00 - 15:00
یکشنبه                19:00 - 15:00
سه شنبه             19:00 - 15:00

مشاوره و طرح سوال

اگر مایل به مشاوره هستید جهت طرح سوال و دریافت پاسخ اینجا کلیک کنید.

سئوالات پرسیده شده توسط دکتر کیانی سئوالات پاسخ داده شده توسط دکتر کیانی

 

آدرس گوگل مپ مطب دکتر کیانی