تماس تلفنی با دکتر کیانی
عضویت در کانال تلگرام دکتر کیانی
  • سلاااام اقای دکتر..خیلی تشکر میکنم بابت وقتی که گذاشتین و جواب دادین.. اقای دکتر برای نعوظ کامل چه راه حلی یا درمان دارویی پیشنهاد میکنین؟ ارضاع من 3 دقیقه طول میکشه و به طور کامل نعوظ نمیشه و این مشکل شده بین من و نانزدم. لطفا راهنمایی بفرمایین

    ( اين سوال در 3 روز و 2 ساعت و 49 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 23 ساعت و 13 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • با سلام و وقت بخیر مصرف کلومی پرامین 25 زود انزالی ام را درمان می کند اما وقتی به دستور شما به آرامی قطع می کنم بعد از قطع دوباره به حالت اول بر می گردم آیا باید برای همیشه مصرف کنم عیبی نداره ؟ با تشکر

    ( اين سوال در 3 روز و 8 ساعت و 25 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 23 ساعت و 14 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خير فقط در روزهايي كه نزديكى داريد يك عدد ميل كنيد
  • با سلام . من توی دوسالگی عمل فتق دوطرفه انجام دادم . و توی بیست سالگی دوباره عود کرد و زمان عمل دکتر واسم مش گذاشته . چند هفته پیش آزمایش اسپرموگرام دادم جواب آزواسپرمی رو نشون داد . چند روز بعدش به متخصص اورولوژی مراجعه کردم که برام آزمایش fsh و تستسترون نوشت و اسپرموگرام که هرمون ها نرمال بود و دوباره آزواسپرمی . ایشون گفتن باید بیوپسی بیضه انجام بدم و بعد بیوپسی گفتن که از لحاظ اسپرم نرمال هستم و مشکل انتقال اسپرمه که احتمال دادن مش ها انسداد ایجاد کرده باشه . ایشون منو به دکتر کامیار توکلی توی بیمارستان امام رضا که ایشون انسداد احتمالی رو رفع کنن و یا اگه عمل جواب نده باید ivf یا iui کنم . حالا من هنوز پیش دکتر توکلی نرفتم و میخواستم بدونم نظر شما چیه ؟ و یا کدوم دکتر رو توی مشهد حازق تر میدونید . من هنوز تو عقد هستم و وزنم هم زیاده (حدود 115) گفتم شاید لازم باشه بگم . لطفا راهنماییم کنید .

    ( اين سوال در 3 روز و 9 ساعت و 28 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 23 ساعت و 15 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    علت ممكن است بالا بودن بيضه باشد
  • با سلام من توی 2 سالگی عمل فتق دو طرفه انجام دادم . توی بیست سالگی دوباره عود کرد و وقتی برای عمل رفتم دکتر گذاشتن مش رو پیشنهاد کرد . چند هفته پیش آزمایش اسپرموگرام دادم که نشون داد آزواسپرم هستم . به متخصص اورولوژی مراجعه کردم و ایشون آزمایش fsh و تستسترون نوشتن که نرمال بود و گفتن باید بیوپسی از بیضه و اپی دیدیم انجام بدم . بعد بیوپسی از اپی دیدیم دکتر گفتن میزان و باروری اسپرم نرماله و مشکل انتقالشه که ممکنه مش ها باعث انسداد شده باشه . و گفتن یا باید در آینده iui یا ivf کنم ویا عمل کنم و اگه از مش باشه انسدادو پیدا و برطرف کنن و چون بیمه سلامت داشتم منو ارجاع دادن به دکتر کامیار توکلی توی بیمارستان امام رضا . من دو ساله عقد کردم ، توی عقدم و وزنم هم زیاده . حالا میخوام بدونم به نظر شما احتمال رفع انسداد احتمالی چقدره ؟ و شما توی مشهد چه کسی رو حازق تر از همه میدونید برای این عمل ؟ لطفا راهنمایی کنید

    ( اين سوال در 3 روز و 9 ساعت و 45 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 23 ساعت و 16 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بايد مقدار فروكتوز مايع منى مشخص شود اگر مقدار زيز ١٥٠-٢٠٠ باشد بله شانس انسدادى بيشتر است ولي با توجه به ازو اسپرمها ميشه با سوزن اسپرم كرفته سپس بعد از تكثير و جدا سازي جهت IVF,IUI, ميكرو انجكشن اقدام نماييد
  • با سلام وخسته نباشيد خدمت دكتر كياني. اينجانب چهار ساله ازدواج كردم ويكساله ونيم اقدام به آوردن بچه كرديم تا پارسال هم خانمم باردار نشده كه بعد امديم خدمت شما وتشخيص شما مبني بر اين بود كه واريكوسل دو طرفه دارم و در تاريخ 95/12/15 عمل جراحي كردم تو بيمارستان كيان.بعداز دوماه اقدام كرديم بار بچه دار شدن ولي هنوز خانمم باردار نشده يه نسخه هم دارو وكپسول داديد مصرف كردم به مدت سه ماه ولي نميدونم چرا هنوز اتفاقي نيفتاده خانمم هم قرص متفورمين ميخوره ولي ماه قبل خانمم پريودش يك هفته عقب افتاد گفتم شايد باردار باشه ولي بعد ده روز دوباره پريود شد به نظر شما بايد چه كار كنم نياز هست كه من دوباره آزمايش بدم .ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد يا داروي ديگري مصرف كنم در ضمن زود انزالي من خيلي نسبت به قبل بهتر شده. با تشكر وسپاس فراوان .فلاحي

    ( اين سوال در 3 روز و 18 ساعت و 25 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 23 ساعت و 24 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    جواد اقا زود است صبور باشيد و به مطب مراجعه كنيد
  • سلام آقای دکتر. سوالی داشتم. برای من که ارضا شدنم زیر 10 ثانیه است قرض داپوکستین چه دوزی و چقدر مصرف کنم؟ ممنون میشم جواب این سوالمو بدید. تشکر

    ( اين سوال در 3 روز و 18 ساعت و 54 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 23 ساعت و 25 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بهتر است به موارد زير توجه كنيد زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .
  • علت جوش روی ناحیه تناسلی چیست

    ( اين سوال در 4 روز و 7 ساعت و 28 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 23 ساعت و 26 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    عكسش را بفرست
  • ازمایش اسپرم و ناباروری وتجویز کلومین توسط پزشک ایامشکل بادارو حل میشود

    ( اين سوال در 4 روز و 9 ساعت و 57 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 23 ساعت و 26 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • با عرض سلام و خسته نباشید من بیست و هفت سالمه و مجرد هستم سوالی که داشتم از خدمت شما این هست که من نزدیک به چهل روز هست که محتلم (جنب ) نشده ام می خواستم ببینم آیا این نشانه ی یک اختلال است یا خیر ؟ چون تا به حال این مدت طول نکشیده بود و نهایتا دو هفته زمان بین فواصل بود ممنون

    ( اين سوال در 4 روز و 11 ساعت و 50 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 23 ساعت و 28 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين يك وضعيت نرمال است جنب شدن مسئله غير طبيعى است و نگران نباشيد
  • سلام.خسته نباشین.دکتر من مشکل نعوظ دارم اما دلیل اینکه چرا نعوظ کامل صورت نمیگیره رو‌نمیدونم. سوالم این بود که چطوری دلیلشو بدونم و اینکه درمانش دائمی یا تا موقعه ای که قرص سیلدنافین(ویاگرا) بخورمه.اهل سیگارو مشروبم نیستم.۷۵ کیلو وزنم قدمم ۱۸۰ ممنون

    ( اين سوال در 4 روز و 14 ساعت و 4 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 23 ساعت و 30 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • سلام آیا همه ی فتق های اینگوینال نیاز به عمل دارند?چگونه میتوان دردشو آرام کرد?

    ( اين سوال در 4 روز و 14 ساعت و 46 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 23 ساعت و 30 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خير بايد براى معاينه به متخصص جراح عمومى مراجعه كنيد
  • با سلام وتشکراز شما جناب دکتر برای انجام ازمایشات سالیانه به ازمایشگاه رفتم پرسنل ازمایشگاه قبل از خونگیری دقت کردم نیدل سرنگ را درنیاورد ودردستش نرفت حال اگر بلفرص فقط به دستش خورده باشد وخراش خورده باشد البته دیدم که درپوستش فرو نرفت اگر فقط به دستش خورده باشد وخراش برداشته باشد وبعد از من نمونه گرفته باشد ایا امکان انتقال ایدز هست بمن؟البته خیلی دقت کردم نخورد بلفرص اگر به دستش خورده باشد وخراش برداشته باشد ودرپوست من کرده باشد امکان انتقال بیماری بمن هست؟ایا چنین امکانی هست که پرسنل ازمایشگاه قبل از گرفتن نمونه سوزن را به دست خودشان بزنند وخراش بردارد؟ایا با خراش امکان انتقال بیماری هست درنمونه گیری؟

    ( اين سوال در 4 روز و 14 ساعت و 47 دقیقه پیش مطرح شد و 2 روز و 23 ساعت و 31 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    ما با فرض زندگى نمى كنيم واقعيت اينست اگثر كسانى كه اينكار را مي كنند تحصيل كرده و براى حفظ جان خود دقت لازم را انجام ميدهند سؤال شمابهتر وسواس گونه و اصالت ندارد نگران نباشيد
  • با سلام وتشکراز شما جناب دکتر برای انجام ازمایشات سالیانه به ازمایشگاه رفتم پرسنل ازمایشگاه قبل از خونگیری دقت کردم نیدل سرنگ را درنیاورد ودردستش نرفت حال اگر بلفرص فقط به دستش خورده باشد وخراش خورده باشد البته دیدم که درپوستش فرو نرفت اگر فقط به دستش خورده باشد وخراش برداشته باشد وبعد از من نمونه گرفته باشد ایا امکان انتقال ایدز هست بمن؟البته خیلی دقت کردم نخورد بلفرص اگر به دستش خورده باشد وخراش برداشته باشد ودرپوست من کرده باشد امکان انتقال بیماری بمن هست؟ایا چنین امکانی هست که پرسنل ازمایشگاه قبل از گرفتن نمونه سوزن را به دست خودشان بزنند وخراش بردارد؟ایا با خراش امکان انتقال بیماری هست درنمونه گیری؟

    ( اين سوال در 4 روز و 14 ساعت و 47 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خير نياز به اينهمه وسواس نيست
  • سلام برای برداشتن زائده روی آلت با لیزر محل را چگونه بیحس میکنید?

    ( اين سوال در 4 روز و 14 ساعت و 48 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 1 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    با تزريق كزيلوكايين يا پماد المُلا يا پماد گزيكوگايين پى
  • با سلام،پسری ۲۵ ساله هستم و حجم منی خروجی من حدودا یک سالی است که نسبت به قبل کمتر شده. مشکل چه میتونه باشه و باید چه کرد؟

    ( اين سوال در 4 روز و 15 ساعت و 28 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 2 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    لطفا سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات و كالر داپلر اسكروتوم ، اسپرموگرام ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد.
  • با سلام من بعد از اخرین سکسی که با همسرم داشتم به کای دجار عدم میل جنسی و نعوظ شدم به طوریکه حتی تحریک هم نمیشم. یک مقداری درد لگن و پا هم گرفتم. خیلی نگرانم. رابطم با همسرم خوبه. ولی یک هفتست که نعوظ ندارم و حتی میل.

    ( اين سوال در 4 روز و 20 ساعت و 39 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 3 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • با سلام خدمت شما .آقای دکتر چند سال پیش دچار عفونت ادرار شدم که با مراجعه به دکتر زنان و ارجاع به دکتر ارولوژی سیستوسکوپی و نوار مثانه و کشت و سونوگرافی انحام شد در کشت عفونت و خون دیده شد و در سونگرافى 50 سی سی ادرار باقی مانده که البته بعد از دو بار ادرار کردن 50 سی سی ماند و در نوار مثانه مشخص شد که مثانه عصبی است و در سیستوسکوپی در قسمت تریگون مثانه لکه های سفید دیده شد و ترشحات زرد و تیره هنگام ادرار کردن که هچنان هم دیده میشود و بوی خیلی بد ادرار و اگر ادرار دوبار تخلیه نشود درد شدید ایجاد میشه و بعد از دوبار از پد استفاده میکنم اما همچنان ادرار باقی میماند با توجه به مصرف غذایی و آب در طول روز مکرر ادار داشتن و حجم کم اما پشت سر هم ادرار داشتن خسته ام کرده والان مدت دو ماه اسا ته حتی دچار کم خونی شدید شدن و هموگلوبین خون روی هفت است که البته از ابتدای بیماری دچار کم خونی شدید شدم و هر دفعه درکشت ادرار خون دیده شده آقای دکتر با مصرف داروهای زیاد سه سال است که بهتر نشدم و هر روز حالم بدتر میشه اگر راهنمایی ام کنید ممنون میشم

    ( اين سوال در 4 روز و 20 ساعت و 55 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 4 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بهتر است با توجه به مشكلات به مطب تشريف بياوريد بيمارى شما ساده است لطفا كليه مدارك خود را همراه داشته باشد
  • باسلام همسرم ازمایش اسپرم دادن که دکترزنان خودم گفتن تعداداسپرم هازیاده وحرکتشون ضعیفه وهمسرتون بایدبه پزشک مراجعه کنن که شایدعمل داشته باشه.سوال من اینه که ماقبل ازازمایش۸روزنزدیکی نداشتیم که توی ازمایش نوشته۳روزنزدیکی نداشته باشین ایا۸روزتاثیرروی اسپرم هاگذاشته یااینکه ازمایش درسته؟؟

    ( اين سوال در 5 روز و 4 ساعت و 16 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 15 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • با سلام من پسر 22 ساله هستم که به نظر خودم حس شهوتم بسیار بالاست با دیدن صحنه های تحریک کننده نعوظ کرده حتی هنگام حرف زدن با نامزد خودم نعوظ کرده و مایع بی رنگ به مقدار کم خارج میشود بعد چند دقیقه درد شدید در نزدیک مقعد احساس میکنم حالا من چیکار میتونم بکنم چطور خودمو کنترل کنم؟ با تشکر

    ( اين سوال در 5 روز و 8 ساعت و 35 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 15 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه هاو اندام تحتانی و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است کار را تمام کنید تخليه یا ارام شوید ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه نداشته باشيد و داروهای الفا بولوکر بخصوص نوع a2 کمک کننده است از سرما /یبوست / نگاه داری ادرار بمدت طولانی خوداری نمایید .
  • من یک بار خانمم باردار شد ولی سر بچه اب اورد مجبور به سقط شدیم الان میخایم اقدام کنیم ولی من تو ازمایش اسپرموگرامم تعدادشو زده ۵ میلیون باید چیکار کنم

    ( اين سوال در 5 روز و 9 ساعت و 42 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 16 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .

آدرس مطب و تلفن

   تهران-35 متری قیطریه - حدفاصل اتوبان صدر و پارک قیطریه - پلاک 30 - کلینیک نسیم قیطریه - طبقه 3

  22245726

  22692963

    09123722403

   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعات کار مطب

شنبه                    19:00 - 15:00
یکشنبه                19:00 - 15:00
سه شنبه             19:00 - 15:00

مشاوره و طرح سوال

اگر مایل به مشاوره هستید جهت طرح سوال و دریافت پاسخ اینجا کلیک کنید.

سئوالات پرسیده شده توسط دکتر کیانی سئوالات پاسخ داده شده توسط دکتر کیانی

 

آدرس گوگل مپ مطب دکتر کیانی