تماس تلفنی با دکتر کیانی
عضویت در کانال تلگرام دکتر کیانی
  • آقاي دكتر سلام بنده 8 سالي است كه براي جلوگيري از زودانزالي سيتالوپرام استفاده مي كنم و بهره خوبي گرفتم و در حال حاضر هم مشكلي ندارم فقط چند ساعت قبل از نزديكي دو تا سيتالوپرام 20 استفاده مي كنم آيا با توجه به شرايطي كه گفتم همچنان ادمه دهم؟

    ( اين سوال در 44 روز و 6 ساعت و 14 دقیقه پیش مطرح شد و 41 روز و 14 ساعت و 11 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    چاره دیگری ندارید
  • سلام آقای دکتر ، آیا زدن واکسن گارداسیل در سن ۳۸ سالگی تاثیر مثبت دارد یا اصلا تاثیری ندارد ؟

    ( اين سوال در 44 روز و 9 ساعت و 46 دقیقه پیش مطرح شد و 41 روز و 14 ساعت و 11 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    در مردان تو این سن تاثیری ندارد ولی در خانم‌ها در همه سنین موثر است
  • با سلام و عرض ادب حظور شما آقای دکتر کیانی عزیز آقای دکتر بندە خود از بیماران جنابعالی هستم و چند سال قبل بە حظورتون اومدم و الحمد للە بە لطف شما حالم خیلی بهترە. آقای دکتر بندە یە پسر عمەای دارم کە ۳۰ سالشە و حدود هشت سالیە کە ازدواج کردە و متٲسفانە بچەدار نمی شن و چون ما اهل اقلیم کوردستان هستیم ایشون یە بار بە کرمانشاە اومد و یە سری آزمایش انجام داد کە اگر چە مال چند سال قبلە ولی براتون ارسال می کنم لطف کنید یە نگاهی بهشون بکنید ، و در کل آقای دکتر کیانی عزیز اگر نیاز هست کە هردوشون بیان خدمتتون ولی چون راە خیلی دورە خودشون گفتن کە اول بندە با شما حرف بزنم. آقای دکتر خواهش می کنم خواهش می کنم اگر هر چیزی لازم می دونید رو بهشون بگید حتما انجام می دن چون خیلی نا امید هستن خیلی خیلی سپاسگذارم

    ( اين سوال در 44 روز و 13 ساعت و 4 دقیقه پیش مطرح شد و 41 روز و 14 ساعت و 12 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    متاسفانه کمکی نمی توانم بکنم باید با مرکز ناباروری در تماس باشند
  • سلام خسته نباشید من ۲۰ سالمه و دوماهه که آلتم سفت نمیشه و پیش دکتر هم رفتم و آزمایش دادم که پرولاکتینم ۲۵ وتستوسترونم ۵ بود گفتن که پرولاکتینت بالاست ولی نه خیلی و نمیتونه تاثیر گذار باشه باید سونوگرافی رنگی بدید راستش من نمیخام تو این سن سونو رنگی بدم و نظرشما چیه میتونه از پرولاکتینم باشه؟ یا دارویی هست که درمان کنه؟

    ( اين سوال در 45 روز و 22 ساعت و 22 دقیقه پیش مطرح شد و 41 روز و 14 ساعت و 10 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • عرض سلام ، ادب ، احترام ، خدمت جناب دکتر کیانی. حدود سه سال قبل بابت مشکلات بیش از حد بودن گرایشات جنسی و همچنین زود انزالی محبت فرمودید و مصرف قرص آسنترای 100 ، روزانه یک عدد رو تجویز فرمودید که با مصرف آن مشکلات مذکور تا حدود زیادی مرتفع گردید ، حتی از لحاظ رفع مشکلات استرسی و اضطرابی هم بسیار موثر بود. در حال حاضر به دلیل مشکلات تحریمی قرص مذکور در داروخانه ها موجود نیست . لذا خواهشمندم قرص دیگه های مشابه قرص آسنترا 100 با همون موارد کارکردی رو تجویز بفرمائید. پیشاپیش از محبت حضرتعالی کمال امتنان و تشکر رو دارم. با تکرار احترام و سپاس ، آرزوی موفقیت روزافزون شما رو از خداوند خواستارم

    ( اين سوال در 48 روز و 13 ساعت و 45 دقیقه پیش مطرح شد و 41 روز و 14 ساعت و 16 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    سینالوپرام ۴۰ میلی
  • سلام آقای دکتر من ۲۷سالمه تقریبا ۱۳سال خود ارضایی کردم ولی ۶ماهه ترک کردم ولی زود انزالی شدید دارم ،.آقا دکتر تورو خدا کمکم کنید

    ( اين سوال در 48 روز و 23 ساعت و 29 دقیقه پیش مطرح شد و 41 روز و 14 ساعت و 17 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .
  • بلند.نشدن.

    ( اين سوال در 49 روز و 3 ساعت و 11 دقیقه پیش مطرح شد و 41 روز و 14 ساعت و 17 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • درخصوص پروستات پدرم

    ( اين سوال در 50 روز و 2 ساعت و 53 دقیقه پیش مطرح شد و 41 روز و 14 ساعت و 17 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    چیزی نیامد
  • سلام همسرم تحرک اسپرمشون پایینه قبلا سوال کردم اما جواب نیومده ممنون میشم کمکم کنیدهمدان دکترای خوبی نداره چکلرکنم

    ( اين سوال در 51 روز و 3 ساعت و 41 دقیقه پیش مطرح شد و 41 روز و 14 ساعت و 18 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    ورید همان سیاهرگ است اگر بزرگ و گشاد شود به ان واریس و اگر در بیضه باشد به ان واریکوسل می گویند که باعث گرما بیضه و کوچکی شدن ان و در صورت شدید گاها سنگینی و در نهایت درد بیضه می شود و تغییرات عمده ان کاهش حرکت که اهمیت زیادی در باروری دارد و حجم ان و سپس کاهش تعداد و نهایت ازواسپرمیاکه همان عدم داشتن اسپرم و ناباروری می گردد درمان ان ساده و عمل واریکوسل و بهترین روش میکروسرجری است هر چه سریعتر عمل شود باعث نتیجه بهتر است زیرا بعد از عمل بیضه بزرگ نمی شود بلکه کوچکتر نمی شود و بهتر است دو طرفه عمل شود.شما را به خواندن مقاله های سایت که بزبان ساده نوشته شده توصیه می کنم .
  • سلام خدمت آقای دکتر آقای دکتر من 1 مشکلی دارم اینکه وقتی رابطه جنسی برقرار میکنم و 2 الی 4 بار ارضا میشم بعدش دست و پای من تا 1روز کامل درد میکنه دردشم واقعا زیاده و خیلی اذیت میشم - از طرفیم زود ارضا هستم و مجبورم حداقل 2بار ارضا بشم تا طرف مقابلم رو راضی کنم از رابطه خواستم ببینم مشکلش چیه؟ سلام خدمت آقای دکتر آقای دکتر من 1 مشکلی دارم اینکه وقتی رابطه جنسی برقرار میکنم و 2 الی 4 بار ارضا میشم بعدش دست و پای من تا 1روز کامل درد میکنه دردشم واقعا زیاده و خیلی اذیت میشم - از طرفیم زود ارضا هستم و مجبورم حداقل 2بار ارضا بشم تا طرف مقابلم رو راضی کنم از رابطه خواستم ببینم مشکلش چیه؟

    ( اين سوال در 51 روز و 5 ساعت و 42 دقیقه پیش مطرح شد و 41 روز و 14 ساعت و 18 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .
  • سلام دکتر شرمنده باز مزاحم میشم سوال قبل گفتین پلاگ رو برمیدارین نیازی به پروتز نیس ولی من نشت ورید هم پیداکردم آیا ورید هم قابل ترمیم هست یا فقط پروتز در صورت نیاز به پروتز تقریبا چند سال برام کار میکنه وا یا قابل تعویض هم هست ممنون بابت وقت گرانبهایی که میزارید

    ( اين سوال در 51 روز و 8 ساعت و 1 دقیقه پیش مطرح شد و 41 روز و 14 ساعت و 18 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله اگر هشت وریدی شایانی دارید نیاز به پروتز است و حتما باید پروتز بگذارید که من اینکار را میکنم
  • سلام دکترجان خسته نباشی دچار بیماری پیرونی اختلال نعوذشدم توسایتتون خوندم پلاگ برمیدارین وترمیم میکنین آیا بعداز ترمیم اون قسمت خوب میشه برای پروتز مشکلی پیش نمیاره و سوال بعد بهترین جنس پروتز بادی تقریبا چندسال کار میکنه ممنون

    ( اين سوال در 51 روز و 15 ساعت و 36 دقیقه پیش مطرح شد و 51 روز و 8 ساعت و 12 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    نیاز به پروتز ندارید می‌توانم با یک پیوند از مخاط دهانی آن قسمت را بپوشانیم به مطب برای مشاوره مراجعه نمایید شماره مطب ۰۹۱۲۳۷۲۲۴۰۳
  • عفونت ندارم سوزش ادرار کلافه ام کرده خوراکی گرمی جات میخورم سوزش ادرار مگیرم

    ( اين سوال در 53 روز و 1 ساعت و 4 دقیقه پیش مطرح شد و 52 روز و 9 ساعت و 55 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه هاو اندام تحتانی و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است کار را تمام کنید تخليه یا ارام شوید ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه نداشته باشيد و داروهای الفا بولوکر بخصوص نوع a2 کمک کننده است از سرما /یبوست / نگاه داری ادرار بمدت طولانی خوداری نمایید .
  • آلت من حالت موزی شکل دارد(کج شده)برای درمان چه راه هایی وجود دارد؟

    ( اين سوال در 53 روز و 11 ساعت و 23 دقیقه پیش مطرح شد و 52 روز و 9 ساعت و 56 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    انحراف يا كجى الت اگر امكان دخول باشد بيمارى نيست و نياز به درمان ندارد كه البته بيشتر مردان انحراف به چپ دارند و طبيعى است فقط در مواردى كه امكان دخول نباشد و يا باعث ناراحتى دو طرف شود بايد درمان شود. که درمان ان جراحی است و روش های مختلف وجود دارد در جراحی های جدید معمولا اندازه بزرگتر می شود قبلا با روش پیلینگ باعث اصلاح ولی کوچکی ان می شد . ولی در موارد غیر بیماری و خواسته بیمار انجام جراحی اصلاح انجام و به بیمار باید توضیح داد که این عمل زیبایی است نه درمانی تا حقوق بیمار حفظ شود .
  • باسلام برام سوال شده كه ايا خروج زياد مايع پيش انزال يا همان مذي. براي بدن. و يا در دوران نو جواني افراد ميتواند ضرر داشته باشد. يا مانع رشد شده باشد صرفا فقط خروج مذي !!

    ( اين سوال در 54 روز و 31 دقیقه پیش مطرح شد و 52 روز و 9 ساعت و 56 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خیر اصلا ضرری ندارد
  • اندازه استاندارد آلت چقدر است؟ آیا اندازه آلت با زودانزالی ارتباط دارد؟ 2) تا کلومی پرامین میخورم زودانزالی ندارم ولی وقتی ترک می کنم دوباره به حالت اول برمی گردم . خوردن همیشگی آن اشکال دارد؟ با تشکر

    ( اين سوال در 56 روز و 11 ساعت و 44 دقیقه پیش مطرح شد و 52 روز و 9 ساعت و 56 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هنوز معیار مشخصی برای اندازه وجود ندارد واندازه ان از 3-10 سانت را نرمال برای باروری و نزدیکی بیان می کنند . و چون واژن خانمها بین 7-10 سانتیمتر است ده سانت تقریبا نرمال است .اندازه الت به مسئله روحى و روانى و باور هر فرد بستگى دارد و كسانى كه احساس مى كنند الت انها كوچك است باعث يك رنج طولانى ، کاهش اتكا به نفس و در نتيجه عدم رضايت از خود و احساس گناه نسبت به همسر يا طرف مقابل پيدا مى كند كه متاسفانه كليه تبليغات ماهواره اى دروغ ، اغواگرانه و بى تاثير و گاها باعث مشكلات بيشتر اين دسته خواهد شد درمان ان تنها جراحى به تنهايى و يا گذاشتن پروتز همراه با بزرگ كردن و كلفت كردن انجام مى شود و متاسفانه هزينه ان زياد است. خوشبختانه بعد از برداشته شدن تحریم این وسائل راحتر با هزینه کمتر در دسترس می باشد .
  • حدود دو سال و نیم پیش به عفونت مجاری ادراری مبتلا شدم و پس از انجام آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و مصرف یک دوره ده روزه آفلوفلوکساسین ۲۰۰ مشکل کاملا رفع شد٫ الان دوباره دچار عفونت ادرار همراه با دفع خون و ترشحات عفونی شدم و آزمایش ادرار با کشت انجام دادم در نتیجه وجود باکتری e coli با حساسیت به نیتروفورانتوئین و سفکسیم تایید شده است و نسبت به جنتامایسین٫ نالیدیکسید اسید٫ کوتریموکسازول و سیپروفلاکساسین مقاومت اعلام شده است٫ بمحض دادن نمونه ادرار آزمایش طبق تجربه قبلی شروع به مصرف آفلوفلوکساسین ۲۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد نمودم و تا الان ۵ عدد قرص مصرف کرده ام و کلیه علایم عفونت از جمله ترشح٫ خون و تکرر ادرار و تب کاملا از بین رفته است ولی با توجه به نتیجه آزمایش و مقاومت دارویی سریعا مصرف این دارو را قطع نمودم٫ من الان باید چه اقدامی انجام دهم؟ آیا تا زمان ویزیت پزشک باید دارویی مصرف کنم یا خیر؟

    ( اين سوال در 57 روز و 1 ساعت و 39 دقیقه پیش مطرح شد و 52 روز و 9 ساعت و 57 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    سفکسیم را یک هفته مصرف کنید
  • سلام دکتر. بنده تقریبا یک ماه پیش باانجام سونوگرافی اسکروتوم.مشاهده شده که یک ناحیه هایپواکو دارای واسکوالاریته محیطی جزئی به ابعاد۶×۵×۸ میلی درپارانشیم میانی تستیس راست رویت شد که میتواند مطرح کننده ضایعات نئوپلاستیک بیضه باشد وهمزمان با مراجعه به ارولوژی ودستور داد که ازمایشات آلفا فتوپروتئین وLDH و بتا اچ سی جی انجام بدهم که نتیجه ازمایشات طبیعی بودن بدون انجام جراحی با دارو قابل درمان هست یا باید دراسرع وقت بیضه سمت راستم را برداشته شود لطف کنید راهنمایی کنید

    ( اين سوال در 59 روز و 9 ساعت و 40 دقیقه پیش مطرح شد و 52 روز و 9 ساعت و 58 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    باید در حتی عمل مورد با پنس بسته و از تومومور نمونه برداری و به پاتولوژیک فرستاده در صورت تومور بدخیم کل بیضه و اگر خوش خوش خیم باشد فقط تومور بر داشته شود
  • سلام.من واریکوسل گرید 3 دارم که فقط زمانیکه پیاده روی میکنم دچار درد میشوم.بیضه هایم کوچک و طول التم در حالت طبیعی 4 سانت و در حالت نعوظ 15 سانت است که بعد از بیرون امدن منی به سرعت کوچک میشود. به شدت دچار استرس هستم و جرئت ازدواج کردن ندارم.ممنون میشوم راهنماییم کنید که ایا باید عمل واریکوسل کنم؟ ایا روشی برای بهبود زود انزالی و کوتاهی الت وجود دارد؟

    ( اين سوال در 60 روز و 13 ساعت و 17 دقیقه پیش مطرح شد و 59 روز و 9 ساعت و 54 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام آقای دکتر من چندروزه پیشکشاله سمت راستم خیلی درد میکرد رفتم سونوگرافی مشخص شد عفونت لوکال و وارکوسل گرید۳وهیدروسل خفیف دارم دکتر فقط چند داره تجویز کرد ولی الان درد کشاله رانم کم شده و احساس میکنم که بیضه هام بزرگ شده وافتادگی کیسه بیضه دارم و گاهی اقات هم معقدهم درد میکنه میخواستم بدونم آیا ممکنه ناباروری رخ بده اگه عمل بشم خوب میشم

    ( اين سوال در 62 روز و 9 ساعت و 23 دقیقه پیش مطرح شد و 61 روز و 11 ساعت و 59 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    ورید همان سیاهرگ است اگر بزرگ و گشاد شود به ان واریس و اگر در بیضه باشد به ان واریکوسل می گویند که باعث گرما بیضه و کوچکی شدن ان و در صورت شدید گاها سنگینی و در نهایت درد بیضه می شود و تغییرات عمده ان کاهش حرکت که اهمیت زیادی در باروری دارد و حجم ان و سپس کاهش تعداد و نهایت ازواسپرمیاکه همان عدم داشتن اسپرم و ناباروری می گردد درمان ان ساده و عمل واریکوسل و بهترین روش میکروسرجری است هر چه سریعتر عمل شود باعث نتیجه بهتر است زیرا بعد از عمل بیضه بزرگ نمی شود بلکه کوچکتر نمی شود و بهتر است دو طرفه عمل شود.شما را به خواندن مقاله های سایت که بزبان ساده نوشته شده توصیه می کنم .

آدرس مطب و تلفن

   تهران-35 متری قیطریه - حدفاصل اتوبان صدر و پارک قیطریه - پلاک 30 - کلینیک نسیم قیطریه - طبقه 3

  22692963

    09123722403

   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعات کار مطب

یکشنبه                20:00 - 15:00
سه شنبه             20:00 - 15:00

مشاوره و طرح سوال

اگر مایل به مشاوره هستید جهت طرح سوال و دریافت پاسخ اینجا کلیک کنید.

سئوالات پرسیده شده توسط دکتر کیانی سئوالات پاسخ داده شده توسط دکتر کیانی

 

آدرس گوگل مپ مطب دکتر کیانی