تماس تلفنی با دکتر کیانی
عضویت در کانال تلگرام دکتر کیانی
  • سلام آقاي دكتر قبلا هم با شما مشاوره داشتم در خصوص اينكه واريكوسل دارم يا نه به پزشك مراجعه كردم ٤ سال پيش فقط سونوگرافي رفتم اما اسپرموگرام خير در سونو نتيجه اين بود كه علائم خفيف ديده ميشد ولي من دنبالش رو نگرفتم الان كه سربازم شكل ظاهري بيضه چپ غيرهادي شده با اين اوصاف كه دكتر تا معاينه كرد گفت واريكوسل داري ازمايش نوشت و ميخوام كه شما نتيجه ازمايش رو براي من لطف كنيد تفسير كنين ممنون ميشم جناب دكتر

    ( اين سوال در 1 روز و 5 ساعت و 45 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 4 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    نمیشه روی این ازمایش اطمینان کردهر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام آقای دکتر خسته نباشی من دوسال پیش عمل جراحی فتق انجام دادم بعد از یک سال عود کرد بار دوم دکتر برام مش گذاشت بعداز عمل دوم هشت ماه گذشت که عفونت کرد بازهم جراحی کرد ولی فرق نکرده باز هم جراحی باز انجام دادم یک ماه هر روز شست و شو انجام میدم ولی هنوز عفونت میاد چکار کنم میشه راهنمایی کنید با تشکر

    ( اين سوال در 1 روز و 6 ساعت و 38 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 9 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    کمی سرکه حدود 20 سی سی سفید داخل سرم رینگر بریزید و با ان شستشو انجام دهید
  • با عرض سلام خدمت شما . موقع سکس بوود چون من به طور طبیعی جلوگیری میکنم التم رو موقع انزال اوردم بیرون و اولین مرحله تخلیه انجام شد و من شل شدم و روی شریکم افتادم و التم بین بدن من و شریکم قرار گرفت و مرحله دوم تخلیه منی میخاست بیاد بیرون و با فشار زیاد اومد که بره بیروون . نشد و نتونست بیاد بیرون و یهویی همون لحظه احساس سوزش زیادی کردم و بعد از تخلیه کامل متوجه شدم از درون التم خون میزنه بیروون مقدار بسیار کم و ادرارم الان 1 روز کامل خونی هستش . دکتر چیزی ترکیده من خبر ندارم . ممنون میشم جواب بدید

    ( اين سوال در 1 روز و 9 ساعت و 53 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 11 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    نگران نباشید موارد زیر را انجام دهید لطفا سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات و كالر داپلر اسكروتوم ، اسپرموگرام ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد.
  • با سلام و ممنون از راهنمائیتون. جسارتا من پوست ختنه گاه که به دور کلاهکم چسبیده بعلت بیش از حد نازک بودن پاره شده و اون پوست روی کلاهک مونده.حالا باید چکار کنم؟باید اون پوست اضافه رو بردارم؟تو رابطه باعث مشکل نمیشه؟خونریزی پیدا نمیکنه؟

    ( اين سوال در 1 روز و 10 ساعت و 31 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 12 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    تشریف بیاورید مطب تا بالیزر بدون خونریزی انجام دهم
  • سلام دکتر بخیه که برای بستن رگ واریکوسل داخل بیضه استفاده میشه جذبی هست؟

    ( اين سوال در 1 روز و 20 ساعت و 37 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 13 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله
  • سلام دکتر بنده تک بیضه هستم مخواستم عمل پروتز بیضه انجام بدم.پروتز از کجا باید خریداری کنم وهزینه عمل پروتز بیضه چقدر میشه بنده بیمه تامین اجتماعی هستم.

    ( اين سوال در 1 روز و 21 ساعت و 26 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 14 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هشت میلیون و دویست هزار تومان کل هزینه بدن پروتز که انهم قیمت زیادی ندارد و فقط صبح بستری و عصر مرخص میشوید
  • سلام وقت بخیر من ۱هفتس ناخن کاشتم ۲روز هستش ک دست چپم انگشت کوچک و انگشتری جایی ک به هم متصل میشن اونجا به شدت دردمیکنه ولی ازدیروز عر دردش خیلی زیاد شده ک تاب و توانم گرفته او خواب ازچشام گرفته و فقط گریه میکنم نمیدونم این درد از کاشت یابه جایی خورده ولی تاجایی ک ذهنم میره فک نکنم به جایی خورده لطفا راهنمایی کنید که چیشده و باید چکاکنم لطفا راهنمایی کنید خیلی درد دارم ممممنون

    ( اين سوال در 2 روز و 8 ساعت و 11 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 16 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    احتمالا دچار عفونت شده بهتر است با متخصص اینکار مشورت کنید
  • سلام وقت بخیر سابق سنگ کلیه اسید اوریکی دارم آیا مصرف گوجه فرنگی برایم ضرر داره ؟

    ( اين سوال در 2 روز و 13 ساعت و 13 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 18 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خیر فقط نمک کم و مایعات زیاد بخورید
  • سلام اقای دکتر کیانی عزیز .من پسری مجرد و سی و پنج ساله هستم و  ۶ ساله که دچار ریزش موی بسیار شدید شده ام و تمام درمانهای رایج ریزش مو را زیر نظر پزشکان متخصص پوست و مو انجام داه ام ولی تاثیری نداشته است و موهایم بسیار کم پشت و خالی شده است. قرص فیناستراید ۱ میلیگرم را به مدت سه سال در ابتدای ریزش مو مصرف کردم  ولی تاثیری نداشت. خواستم بدونم میتونم به جای فیناستراید از دوتاستراید (اوودارت)استفاده کنم ؟بنده مبتلا به افسردگی هم هستم و اگر موهایم را بیش از این از دست بدهم مطمئنا تا اخر عمر از بیماری افسردگی  رها نخواهم شد.ممنون میشم از پاسختون

    ( اين سوال در 2 روز و 13 ساعت و 49 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 19 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هیچ چیز را برای خودتان تابو نکنید اتفاقی خیلی از دختر ها از کم موها را دوست دارند باید سیرت زیبا داشته باشید بهتر راه برای شما کاشت است
  • سلام خدمت آقای دکتر .. آیا جکوزی و سونا برای واریکوسل ضرر دارد؟ شما 3 ماه پیش برای بنده عمل واریکوسل انجام دادید و من چند روز پیش به استخر و جکوزی رفتم آیا امکان عود واریکوسل وجود دارد؟

    ( اين سوال در 3 روز و 13 ساعت و 53 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 21 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    عود خیر ولی از جکحوضی استفاده نکنید شنا مشگلی نیست و شاید خوب هم است نگران نباشید هر از چند گاه اشکالی جک حوضی با توجه به محرد بودنتان ندارد
  • باسلام وخسته نباشید خدمت شما جناب دکتر بنده الان پنج یا شیش ماهه احساس میکنم التم ضعیف یا کوچیک شده و بتازگی یعنی دوهفته پیش تا الان هنگام سکس التم تا میشه ممنون میشم اگه مشکلی داره بگو بیام خدمتتون تا رفع بشه با داروهای شما دکتر عزیز ممنونم

    ( اين سوال در 3 روز و 20 ساعت و 44 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 24 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • سلام جناب دکتر , با توجه به افزایش نرخ ارز و ... در حال حاضر عمل جراحی افزایش طول آلت و کاشت آلت از نوع جنس مرغوب رو با چه هزینه ای انجام میدید؟ لطفا جزئیات و مدت زمان بستری هم بفرمائید با تشکر

    ( اين سوال در 3 روز و 23 ساعت و 8 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 25 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    لطفا به مطب برای توضح ان مراجعه کنید بهترین نوع ان کلوپلاست سه قطعه کل هزینه 110 میلیون است
  • ببخشید واریس گرفتن باواریکوسل یکی است یانه دوبیماری متفاوت است

    ( اين سوال در 3 روز و 23 ساعت و 42 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 26 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله یکی است و هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام خوبین ببخشید من هنوز ازدواج نکردم ولی خواستگاردارم که الان بهم گفته بیماری واریکوسل داره میگن خطرناکه احتمال اینکه تااخر فرزندنداشته باشیم هست بعدم گفتم حتما باید عمل شه خیلی زود اگه عمل کنه میشه دراینده بچه داشته باشیم یانه باعمل کردن هم نمیشه اگه نمیشه میشه بگین داروی چیزی هست که مابتونیم بچه داشته باشیم یانه هیچ راهی نیست فقط ی سوال دیگه کاشتن بچه هم نمیشه یاربطی نداره ب همسرم ترخدا زود جوابمو بدین میخوام نامزد کنم اگع هیچ طوری نمیشه ما بچه دارشیم حداقل جواب منفی بدم بهش

    ( اين سوال در 3 روز و 23 ساعت و 52 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 27 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اصلا نگران نباشید بلکه به سادگی بدون بیهوشی و یا بیحسی فقط دوساعت بستری به روش میکرو لوکال انستزی و پلاستیک بر طرف میشه و یا به مقاله های سایت مراحعه کنیدهر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام سال 95 قسمت بالای مثانم و بیضه چپم کمی درد گرفت.رفتم دکتر دکتر معاینه کرد و گفت واریکوسل نداری و این مدل بیضعه طبیعی هست. از اون وقت همین چند وقت پیش به همون صورت بوده ولی اخیرا بیضعه چپم هم خیلی کوچیک تر شده نصبت سمت راست و هم پایین و غقب تر رفته و کلی هم رگ جمع شده بالاش هیچ دردی ندارم و تمام کارهامو میتونم مثل سابق انجام بدم ولی اکثر اوقات بیضه ها حالت جمع شده دارن عکس رو آپلود میکنم براتون لطفا جوابمو بدید http://uupload.ir/files/ksjv_thumbnail.jpga

    ( اين سوال در 4 روز و 13 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 31 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله با توجه به عکس واریکوسل دارید البته عمل تنها با ان امکان عمل نیست بلکه اگر اسپرم شما هم اختلال داشته باشد باید عمل کنید به موارد زیر توجه کنیدهر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • ببخشید من نزدیک به پنج ماه فعالیت جنسی نداشتم حتی تو خواب ولی اخیرا چند باری بعد از مشاهده منی رنگ انتهای منی را قهوه‌ای میبینم.چکار کنم.ترو خدا کمک کنید

    ( اين سوال در 4 روز و 5 ساعت و 2 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 34 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    رنگ منى تقريبا سفيد صدفى است كه با افزايش زمان دو تخليه رنگ ان تغيير مى كند كه گاها حتى بصورت قهوه اى پر رنگ مى شود و گاها هم بعلت تحريك بدون تخليه و تكرار شونده همراه با خون و قرمز رنگ خواهد شد كه بهترين راه درمان تخليه مرتب ان و افزايش ان بصورت رنگ منى بصورت سفيد صدفى مى گردد
  • با سلام من دچار مشکل نعوذ هستم‌،‌ تست تستوسترون دیابت هم نرمال بود می تونید کمکم کنید لطفا

    ( اين سوال در 4 روز و 10 ساعت و 49 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 34 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • با سلام و وقت بخیر.میخواستم بدونم آرایشگاهها یا کلینیک های مرتبط با تشخیص اختلالات جنسی در آقایان کجاها هستند و بهتره و تخصصی تره..چون در دادگاه همسر بنده از وی به کذب شکایت از اختلال جنسی نموده و قرار است به پزشکی قانونی مراجعه کنم.منتها تا زمان صدور نامه جهت ارجاع به پزشکی قانونی با اینکه می دانم مشکلی ندارم و جهت عمل واریکوسل هم خدمت حضرتعالی انجام داده ام، جهت آگاهی از هرگونه مشکل احتمالی ناخواسته میخواهم زودتر آزمایشات و تست های مربوطه را بدهم تا اگر چیزی بود تا قبول از ازمایش اصلی لااقل درمان و آگاهی داشته باشم و بیشتر جهت کاهش استرس..و سوال بعدی اینکه بنطرشما معاینات بالینی و فیزیکی هم انجام میشود و آیا میشود جهت کیفیت نعوظ در روز ازمایش اصلی دادگاه، از تادالافیل استفاده کرد، پزشک متوجه میشود یا خیر ؟ یا در آزمایشات نشان داده میشود یا خیر ؟

    ( اين سوال در 4 روز و 12 ساعت و 41 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 34 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خیر متوجه نمی شوند بهتر است صلح کنید دنیا زمان زیادی نداریم تا برای انها صرف کنید
  • با عرض سلام و خسته نباشی خدمت اقای دکتر بنده حقیر فرزند دختر ۴ ساله دارم مشکل برگشت ادرار ۲ طرفه ناچارا مبتلا میباشد به سختی ژل تزریق وینتریس را محیا کردیم فقط مشکل ما سرنگ ۶-٣ را برای تزریق را نیافته ایم کل کشور را جستجو کردیم متاسفانه محیا نشد خواهشمندم اگر راهنمایی راجع به تهیه کردن سرنگ تزریق ژل دارید ممنون میشم باتشکر فروان

    ( اين سوال در 5 روز و 49 دقیقه پیش مطرح شد و 22 ساعت و 36 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    تشریف بیاورید رایگان تقدیم کنم البته کسی که تزریق میکند باید خیلی ورزیده باشد زیرا ممکن است جواب ندهد
  • با سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر عزیز؛ من دو سه تا سوال داشتم! یکی اینکه حدود یکی دو ماهی میشه هر از گاه احساس فشار و سنگینی در بیضه چپم میشم که حتی بعضی مواقع حس میکنم به کشاله ران چپم هم وارد میشه این حس! دو سه هفته پیش رفتم یه دکتر متخصص اورولوژی و ایشون برام آزمایش خون و ادرار و سونو از کلیه ها و بیضه ها نوشت و منم انجام دادم و رفتم پیششون! با نگاه به آزمایشات و سونوهام گفتن که هیچ مشکلی نداری، نه سرطان داری و نه واریکوسل، فقط در بیضه چپم یه کوچولو کیست وجود داره (8 در 5 میلیمتر) که اونم اصلا مهم نیس و هیچ مشکلی برات نه الان و نه در آینده ایجاد نمیکنه! همچین به صورت خیلی جزیی هیدروسل نشون داده بود توو سونو که ایشون گفتن اینم مشکلی نیس! منم گفتم خب پس این حس سنگینی اینا از چیه؟ ایشون گفتن از مغزم هس و حس میکنی که درد داری و وسواسی شدی، وگرنه هیچ مشکلی نداری! الان میخواستم ببینم نظر شما چیه؟ سوال دومم در مورد ظواهر هس، من حس میکنم آلت و بیضه هام کوچک هستن و همین باعث عدم اعتماد به نفسم شده! آلتم در حالت نعوظ حدود 12 الی 12/5 سانت هست! همچنین نعوظ سفت و کامل حس میکنم ندارم، وقتی به حس برانگیختگی میرسم آلتم نیمه سفت و نیمه گوشتی هس (منظورم از گوشتی ینی مثل ماهیچه ها حالت گوشتی و نرم گونه هس!) در مورد کوچکی بیضه ها هم وقتی سونو رفته بودم دکتر سونو تا بیضه های منو دید گفت آیا 1 بیضه داری؟ گفتم نه 2 تاست، گفت به نظر یکی میرسه! ولی وقتی دستگاه سونو رو کشید روی بیضه هام دید که بله 2 تاست! گفت از روی ظاهر کمی کوچیک هس برا همین من 1 دونه حس کردم! ولی توو گزارش سونو نوشتن که اندازه های بیضه ها طبیعی هس! (راست 34 در 17 میلیمتر و چپ 40 در 20 میلیمتر) این مشکلات و سوالات من هس (بنده 27 سالم هس و مجرد هستم و تا الان رابطه سکس نداشتم و متاسفانه فقط خود ارضایی میکنم، هفته ای 2 الی 3 روز)

    ( اين سوال در 5 روز و 1 ساعت و پیش مطرح شد و 22 ساعت و 38 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    متاسفانه بسیا پراکنده و زیاد است بنظرم احتملا در مرکمعتبری انجام ندادید علت اختلال نعوذ شما و درد ممکن است واریکوسل باشد لطف کنید انها را انجام دهیدهر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .

آدرس مطب و تلفن

   تهران-35 متری قیطریه - حدفاصل اتوبان صدر و پارک قیطریه - پلاک 30 - کلینیک نسیم قیطریه - طبقه 3

  22245726

  22692963

    09123722403

   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعات کار مطب

شنبه                    19:00 - 15:00
یکشنبه                19:00 - 15:00
سه شنبه             19:00 - 15:00

مشاوره و طرح سوال

اگر مایل به مشاوره هستید جهت طرح سوال و دریافت پاسخ اینجا کلیک کنید.

سئوالات پرسیده شده توسط دکتر کیانی سئوالات پاسخ داده شده توسط دکتر کیانی

 

آدرس گوگل مپ مطب دکتر کیانی