تماس تلفنی با دکتر کیانی
عضویت در کانال تلگرام دکتر کیانی
  • علت ريزش سيبل اقايون ؟

    ( اين سوال در 1 روز و 11 ساعت و 35 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 27 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    با متخصص پوست مشورت کنید
  • سلام آقای دکتر آلت من ۱۴سانتی متره چه روشی وجود داره بزرگش کنم

    ( اين سوال در 1 روز و 13 ساعت و 53 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 27 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هنوز معیار مشخصی برای اندازه وجود ندارد واندازه ان از 3-10 سانت را نرمال برای باروری و نزدیکی بیان می کنند . و چون واژن خانمها بین 7-10 سانتیمتر است ده سانت تقریبا نرمال است .اندازه الت به مسئله روحى و روانى و باور هر فرد بستگى دارد و كسانى كه احساس مى كنند الت انها كوچك است باعث يك رنج طولانى ، کاهش اتكا به نفس و در نتيجه عدم رضايت از خود و احساس گناه نسبت به همسر يا طرف مقابل پيدا مى كند كه متاسفانه كليه تبليغات ماهواره اى دروغ ، اغواگرانه و بى تاثير و گاها باعث مشكلات بيشتر اين دسته خواهد شد درمان ان تنها جراحى به تنهايى و يا گذاشتن پروتز همراه با بزرگ كردن و كلفت كردن انجام مى شود و متاسفانه هزينه ان زياد است. خوشبختانه بعد از برداشته شدن تحریم این وسائل راحتر با هزینه کمتر در دسترس می باشد .
  • سلام دکتر آلتم در حالت نعوذ ازبیخ به سمت راست انحراف داره میخواستم بپرسم این مشکل داره یا نه ممنون.

    ( اين سوال در 1 روز و 14 ساعت و 23 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 28 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    انحراف يا كجى الت اگر امكان دخول باشد بيمارى نيست و نياز به درمان ندارد كه البته بيشتر مردان انحراف به چپ دارند و طبيعى است فقط در مواردى كه امكان دخول نباشد و يا باعث ناراحتى دو طرف شود بايد درمان شود. که درمان ان جراحی است و روش های مختلف وجود دارد در جراحی های جدید معمولا اندازه بزرگتر می شود قبلا با روش پیلینگ باعث اصلاح ولی کوچکی ان می شد . ولی در موارد غیر بیماری و خواسته بیمار انجام جراحی اصلاح انجام و به بیمار باید توضیح داد که این عمل زیبایی است نه درمانی تا حقوق بیمار حفظ شود .
  • انزال زودرس کم حجم انزالی بدون جهش

    ( اين سوال در 1 روز و 14 ساعت و 29 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 28 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .
  • تفسیر آزمایش اسپرم ؟ Abstinence 5 . فاصله از آخرین نزدیکی سه روز Test time 20 نمونه در خانه تهیه و ده دقیقه ای به آزمایشگاه تحویل شد. Volume 3.4 Appearance , lipuefaction , viscosity . WBC = norm Ph 8 Alive sperm concentration count = 29m/ml Motility a+b = 33% C+d= 67% Morphology =20 % Motile sperm concentration MSC = 9.5 m/ml Functional sperm concentration FSC = 2.9m/ml Sperm motility index SMI =79 All alive sperm=89.9m All motile sperm = 29.45 m All functional sperm = 8.99 m لطفا راهنمایی کنید که در صورت نیاز از چه استفاده کنم ؟ ضمنا از داروی تلفس ۱۸۰ هر روز جهت حساسیت و سیگار استفاده میکنم با تشکر

    ( اين سوال در 1 روز و 15 ساعت و 38 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 28 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    ورید همان سیاهرگ است اگر بزرگ و گشاد شود به ان واریس و اگر در بیضه باشد به ان واریکوسل می گویند که باعث گرما بیضه و کوچکی شدن ان و در صورت شدید گاها سنگینی و در نهایت درد بیضه می شود و تغییرات عمده ان کاهش حرکت که اهمیت زیادی در باروری دارد و حجم ان و سپس کاهش تعداد و نهایت ازواسپرمیاکه همان عدم داشتن اسپرم و ناباروری می گردد درمان ان ساده و عمل واریکوسل و بهترین روش میکروسرجری است هر چه سریعتر عمل شود باعث نتیجه بهتر است زیرا بعد از عمل بیضه بزرگ نمی شود بلکه کوچکتر نمی شود و بهتر است دو طرفه عمل شود.شما را به خواندن مقاله های سایت که بزبان ساده نوشته شده توصیه می کنم .
  • سلام خدمت دکتر مشکل من عدم حفظ نعوظ در طول رابطه است و این موضوع خیلی نگران کننده و ناراحت کننده برام شده خواهش میکنم کمکم کنید

    ( اين سوال در 1 روز و 19 ساعت و 50 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 29 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • سلام آقای دکتر خسته نباشید من با این آزمایش که دارم خانمم به صورت طبیعی باردار میشه خواهش میکنم کمکم کنید خانمم 16سالشه

    ( اين سوال در 1 روز و 20 ساعت و 45 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 31 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    باز نشد
  • باعرض سلام وخسته نباشیدبه اقای دکترکیانی عزیز. اززمان مجردی دچاربیماری پوستی لیکن پلان درناحیه تناسلی شدم که بادکتررفتن هم رفع نشد.بعضی وقتها خارش شدیدپوست دارم که باعث زخمی شدن پوستم میشه وبعضی وقتها خودپوست به اندازه یه نقطه .مثل جوش صورت برامدگی پیدامیکنه وروی سربرامدگی ترک میخوره وزخمی میشه .تقریبا7یا8ماه پیش درسه نقطه ازالتم این اتفاق افتادوزخمهاخوب شدندولی برامدگی مثل گوشت اضافه روی پوستم مانده قبلنهااگه اینطورمیشددرست درناحیه لیکن پلانی میشدوخوب میشدولی این اخری درجای دیگه پوست شده وخوب هم نشده.حالامیترسم که خدایی نکرده زگیل باشه .چندتا عکس میفرستم .اگه میشه راهنمایی بفرمائیدکه چیکارکنم .درضمن اون لیکن پلان درناحیه سرالت باعث زودانزالی هم شده .ممنون میشم ازاقای دکتراگه جوابمو بدید.باتشکر

    ( اين سوال در 1 روز و 22 ساعت و 45 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 31 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بهتر است از ان نمونه برداری و جواب پاتولوژی را برایم ارسال کنید
  • سلام اغای دکتر ببخشید من ازمایش اسپرم دادم جوابش گفتن افتضاحه ایا امیدی هس برا بچه دار شدن

    ( اين سوال در 2 روز و 4 ساعت و 40 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 33 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله بهتر است موارد زیر را انجام به مطب مراجعه کنیدهر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • آیا دختر یا پسر بودن به ضعیف بودن مرد بستگی دارد جواب را خلاصه بفرماییدبا تشکر فراوان بعد چی کار کنیم پسر دار بشویم

    ( اين سوال در 2 روز و 4 ساعت و 58 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 34 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خیر به هیچکدام
  • سلام اقای دکتر لطفاا کمکم کنید ..من امروز متوجه شدم یه جوش روی التم پیدا شده و نمیدونم چیه؟باید چیکار کنم؟اندازش تقریباا کوچیکه

    ( اين سوال در 2 روز و 6 ساعت و 6 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 35 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    عکسی از ان برایم ارسال کنید
  • سلام آقای دکتر میشه این آزمایشم نگاه کنید جوابشو بگید و آزمایش برا عموم ثبت نشه و من با این اسپرم خانمم به صورت طبیعی باردار میشه ممنون خانمم 16سالشه

    ( اين سوال در 2 روز و 9 ساعت و 33 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 36 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    باز نشد
  • باسلام و خداقوت.اقای دکتر بنده 5 سال قبل بیضه نزول نکرده درون شکمی سمت چپ داشتم دراوردم و دو مرحله شیمی درمانی شدمم و تومورم کلاسیک سمینوم بود.حالا چند ساله بیضه سمت راستمو معاینه میکنم یه توده کوچیکی حس میکنم که تو کیسه بیضه میچرخه و بیضه سالمه مشکلی نداره از سمت اپیدم و پشت به سمت بالا حرکت میکنه و برمیگرده سرجاش و چند باری هم که سونو رفتم چیزی از کیست و توده تشخیص داده نشد این از سه سال پیش گاهی حس میکنم و بزرگ هم نشده و از سال قبل 3 دفعه سونو رفتم و فقط تشخیص میکرولیتیازیس دادن.واقعا ذهنمو درگیر کرده چیز جدی هستش.فقط تو یه سونو دکتر زده هیدروسل خفیف.ممنون میشم جواب قطعی بدید.

    ( اين سوال در 2 روز و 10 ساعت و 7 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 37 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    نگران نباشید این مسئله مهمی نیست
  • با سلام و خسته نباشید دکترجان قرص تاخیری بدون عوارض یا کم عوارض مقطعی معرفی بفرمایید سیتالوپرام نه از این قرص های توی بازار کدوم بهتره

    ( اين سوال در 2 روز و 10 ساعت و 59 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 38 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .
  • طول الت ۱۵سانت عادیه؟ من ۱۰ساله که خود ارضای میکنم چند سالیه که کم کم دفعاتش رو کم کردم گفتم ببینم آزمایش لازمه که مطمئن بشم مشکل اسپرم ندارم یا نه؟ بیضه هام به نظر خودم خیلی کوچیکه اندازه واقعیشو نمیدونم ولی در مقایسه با دوستام کوچیکه چکار کتم؟. یه سوال دیگر طول التم در حالت غیر نعوظ خیلی کمه و کوچکه شاید در حد ۴سانت بشه ولی در حالت نعوظ ۱۵سانت عادیه یا نه با تشکر

    ( اين سوال در 2 روز و 12 ساعت و 8 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 39 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    علائمى كه داريد ممكن است هموروئيد يا بواسير باشد و بهتر است براى درمان از دستشويى فرنگى و عدم زور زدن موقع دفع مدفوع و مصرف ميوه و سبزى فراوان براى عدم يبوست و استفاده از پودر پسيلينيم دو قاشق در يك ليوان اب ولرم با هر غذا كه بلافاصله بعد از ريختن ان در ليوان اب ميل كنيد و نبايد مواد در ليوان حل شود بلكه بايد در معده حل شود و در صورت درد زياد از مسكنهاى بدون كدئين مانند استامينوفن دو عدد هر شش ساعت و پماد و يا شياف انتى هموروئيد دو بار در روز كمك كننده است و در صبح خوردن يك ليوان اب سرد ناشتا در بهبود ان كمك مى كند
  • لکه های قهوه ای بر سر الت

    ( اين سوال در 2 روز و 14 ساعت و 10 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 40 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    این ربطی به خود ارضایی ندارد ناشی از چسبندگی پدست به کله الت است به مطب برای درمان مراجعه کنید
  • با سلام ۱۴ساله بودم ک با عوارض خودارضایی در بلوغ اشنا نبودم و مکررا این اقدامو انجام میدادم . بعد از مدتی لکه هایی در سر التم بوجود امدند ک در ابتدا اهمیتی ندادم ولی تعداد لکه ها زیاد میشد و همچنین حجم ان الان ۱۷سالمه ولی هنوز از بین نرفته اند و بدون سوزش و خارش هست ممنون میشم کمک کنید و راه درمان ان را بگویید http://s9.picofile.com/file/8324099942/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B8%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B9_%DB%B1%DB%B8%DB%B5%DB%B2%DB%B3%DB%B0.jpg

    ( اين سوال در 2 روز و 14 ساعت و 10 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 41 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    کلیه چیزهاکه در رابطه با خود ارضایی گفته می شود تقریبا غیر واقعی یا از نگاه علمی نیست نه باعث ناباروی و زود انزالی و نه بیماری دیگر خود ارضايى يك مسئله طبيعى و ناشى از سن بلوغ است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك دفاع بدن در برابر غريزه كه گاها غير كنترول است باعث كنترول فرد مى شود و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست هر شب يك قرص موقع خواب كمك كننده است.
  • سلام خسته نباشید اقای دکتر من قصد ازدواج با پسر عمم رو داشتم الان ایشون بعد چند سال باهم بودن دارن مخالفتت میکنن من بعد کلی تلاش متوجه مشکلش شدم و نمیدونم واقعن راه حلی هست الان ۱۹ سالشه و ظاهرن نسبت ب سنشون آلتشون کوچیک هست و از بچع دارن نشدن یا مشگل در رابطه شدیدن وحشت دارن جوری ک میخان دست ب خودکشی بزنن امیدشونو ب زندگی از دست دادن

    ( اين سوال در 2 روز و 19 ساعت و 55 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 44 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هنوز معیار مشخصی برای اندازه وجود ندارد واندازه ان از 3-10 سانت را نرمال برای باروری و نزدیکی بیان می کنند . و چون واژن خانمها بین 7-10 سانتیمتر است ده سانت تقریبا نرمال است .اندازه الت به مسئله روحى و روانى و باور هر فرد بستگى دارد و كسانى كه احساس مى كنند الت انها كوچك است باعث يك رنج طولانى ، کاهش اتكا به نفس و در نتيجه عدم رضايت از خود و احساس گناه نسبت به همسر يا طرف مقابل پيدا مى كند كه متاسفانه كليه تبليغات ماهواره اى دروغ ، اغواگرانه و بى تاثير و گاها باعث مشكلات بيشتر اين دسته خواهد شد درمان ان تنها جراحى به تنهايى و يا گذاشتن پروتز همراه با بزرگ كردن و كلفت كردن انجام مى شود و متاسفانه هزينه ان زياد است. خوشبختانه بعد از برداشته شدن تحریم این وسائل راحتر با هزینه کمتر در دسترس می باشد .
  • سلام اقای دکتر,حدودادوماه پیش نمونه خون دادم بنظرم رسید که مسئول ازمایشگاه سرنگ راقبل از اینکه وارد دست من کرده باشد به دستش خورده باشد البته خودش گفت نشده اصلا ومراقب بوده وبا دکتر ازمایشگاه هم که صحبت کردم گفت از سلامت پرسنلش مطمئن است حالا که حدود دوماه میگذرد یک کم سرما خورده ام ویک تبخال کوچک روی لبم زده است ایا ممکن است دوراز جون به ویذوس اچ ای وی مبتلا شده باشم؟چون شنیده ام چندوقت بعدش علایمی شبیه. سرماخوردگی بروز میکند ایا چنین است؟البته به نظرم امد فقط ندیدم درست,ودوباره ده روز پیش هم ازمایش کم خونی دادم دریک ازمایشگاه دیگر دوباره سرنگ به دستش فقط خورد نه فرو رود با گذشت ده روز یه کم سرماخورده ام ویک تبخال کوچک روی لبم زده است ایا با گذشت ده روز ممکن است دوراز جون به ویروس اچ ای وی مبتلا شده باشم؟ایا از طریق ازمایشگاه واز پرسنل ازمایشگاه ممکن است گرفته باشم؟وکلا این ویروس بعداز ورود به بدن چندوقت بعد علایم نشان میدهد؟

    ( اين سوال در 2 روز و 20 ساعت و 51 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 46 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    شما دچار ترس یا فوبیا هستید نگران نباشید
  • سلام وعرض ادب خدمت آقای دکترببخشید دوباره میپرسم چون جواب وندیدم من ۱۰ساله ازدواج کردم ساله ۳ازدواج واریکوسل عمل کردم اسپرمم از۶میلیون بالاپاین میره ۲بارهم ای یوای کردیم ولی بچه دار نشدیم ازراهنمایتان ممنونم

    ( اين سوال در 3 روز و 11 ساعت و 1 دقیقه پیش مطرح شد و 1 روز و 8 ساعت و 48 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    علت ان عود واریکوسل ممکن است مسایل هورمونی و یا مشکلات همسر شما در ان دخیل باشدهر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .

آدرس مطب و تلفن

   تهران-35 متری قیطریه - حدفاصل اتوبان صدر و پارک قیطریه - پلاک 30 - کلینیک نسیم قیطریه - طبقه 3

  22245726

  22692963

    09123722403

   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعات کار مطب

شنبه                    19:00 - 15:00
یکشنبه                19:00 - 15:00
سه شنبه             19:00 - 15:00

مشاوره و طرح سوال

اگر مایل به مشاوره هستید جهت طرح سوال و دریافت پاسخ اینجا کلیک کنید.

سئوالات پرسیده شده توسط دکتر کیانی سئوالات پاسخ داده شده توسط دکتر کیانی

 

آدرس گوگل مپ مطب دکتر کیانی